Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a húgom ellenem...

Mit tegyek, ha a húgom ellenem fordítja, a barátainkat, és anyámat?

Figyelt kérdés

Korábban ezt a kérdést írtam ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

Azóta sem vagyunk beszélő viszonyban, mert nem kért tőlem bocsánatot!

Viszont annyi történt, hogy a közös barátainkat is ellenem fordítja, olyan váddal, hogy nem ez az első eset hogy "miattam" hagyja őt ott az aktuális pasija. (Soha nem mozdultam rá egyikre sem!)

A másik, hogy anyukánk születésnapját ünnepeltük volna, és azt mondta anyánknak, hogy ha én ott leszek, akkor ő nem jön el. Szegénynek úgy kellett megterveznie hogy én pár nappal előtte köszöntöttem, hogy a szemét húgommal nehogy összetalálkozzunk. Tartok tőle, hogy ellenem fordítja, a sok hazugságával anyánkat. Ha tudtok valamit tanácsolni, mit tehetnék azért hálás lennék...

2023. jún. 3. 16:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
93%
A húgod egy igazán alja ember.Semmit nem érdemelne jelenleg, max egy alapos verést.Anyukád gondolom tudja mi a helyzet,miért nem állítja le a húgodat?Én ahogyan olvastam ezt,a testvéredre nagyon megharagudtam.Azért elbeszélgetnék vele, hogy nem így megy az élet.Eléggé sokat képzel magáról,úgy tünik nekem.
2023. jún. 3. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú. Nálunk is vannak hasonló dolgok...szóval átérzem. De anyaddal kéne beszélni. A barátok meg ha hallhatnak rá, akkor nem barátok.
2023. jún. 4. 07:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit ellened tud fordítani a kamu meséjével, akkor az egy kretén.
2023. jún. 4. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azon gondolkoznék el, milyen szr barátaim vannak, akiket "csak úgy lazán" ellenem fordíthat ;)
2023. jún. 4. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyám ennyire a húgomat pártolná, nagyon egyszerűen, többet fel sem köszönteném. Túráztatja magát a faxom egy ilyenért...
2023. jún. 12. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azóta se tudja, hogy van valakid, ahogy az előző kérdésben is írtad?
2023. jún. 12. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!