Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem beteges horoszkóp szerint...

Nem beteges horoszkóp szerint megválogatni barátainkat, párkapcsolatainkat?

Figyelt kérdés

2021. jan. 30. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem is beteges
Nem, szerintem nem beteges
47 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az, ezen kívül ciki és gyerekes is.
2021. jan. 30. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beteges. 24/F Inkább célszerűbb esélyt adni a másiknak bármilyen is a horoszkópja, aztán ha mégsem szimpi akkor mehet a levesbe.
2021. jan. 30. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

És te ismersz ilyet, aki ez alapján válogat? Én azért elég sok olyan embert ismerek, aki foglalkozik asztrológiával, de egyik sem ez alapján választ magának barátokat, de még szerelmi partnert sem.

Igen, ciki, mert az egyik legnagyobb tévedés az asztrológiával kapcsolatban.

2021. jan. 30. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

4

Elég megnézni ezt az oldalt. Párkapcsolati, egyéb döntéseket is a horoszkóp alapján hoznak meg. Az sem jobb.

2021. jan. 30. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem "beteges", hanem "beteg"!

.

Elmekórtani eset odamenni a másikhoz: lehetsz a barátnőm/barátom, ha veszel egy Blikket és megmutatod horoszkópod!

2021. jan. 31. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát elég ciki, ha valakinél ez a sorsdöntő...
2021. jan. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!