Mit tegyek, ha a húgom ellenem fordítja, a barátainkat, és anyámat?
Korábban ezt a kérdést írtam ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Azóta sem vagyunk beszélő viszonyban, mert nem kért tőlem bocsánatot!
Viszont annyi történt, hogy a közös barátainkat is ellenem fordítja, olyan váddal, hogy nem ez az első eset hogy "miattam" hagyja őt ott az aktuális pasija. (Soha nem mozdultam rá egyikre sem!)
A másik, hogy anyukánk születésnapját ünnepeltük volna, és azt mondta anyánknak, hogy ha én ott leszek, akkor ő nem jön el. Szegénynek úgy kellett megterveznie hogy én pár nappal előtte köszöntöttem, hogy a szemét húgommal nehogy összetalálkozzunk. Tartok tőle, hogy ellenem fordítja, a sok hazugságával anyánkat. Ha tudtok valamit tanácsolni, mit tehetnék azért hálás lennék...
"Szegénynek úgy kellett megterveznie hogy én pár nappal előtte köszöntöttem, hogy a szemét húgommal nehogy összetalálkozzunk."
Ez a legszomorúbb az egészben. Ez azt jelenti, hogy anyukád mellette áll, és nem hajlandó leállítani a húgodat.
Ha én lennék az anyukád, akkor megmondanám neki, hogy "ide figyelj, ha nem vagy hajlandó a testvéreddel együtt lenni a születésnapomon, akkor ne is gyere. Senkit sem fogok másik napra ütemezni a te hisztériád miatt."
Én elbeszélgetnék anyámmal erről, és kizárnám magamat az egész családi kapcsolatból (nem látogatnám többé, nem hívnám, nem beszélnék vele többet), ha anyám nem áll középen a hugomat illetően (pl egy ilyen születésnap körüli hiszti esetén). Ugyanez lesz karácsonykor is? Neked majd egy héttel előtte lesz a karácsonyi együtt-ebéd? Vagy mi?
De lehet, hogy a húgod részéről ez már az örökségért megy? Vagy csak szimpla kapuzárási pánik (hahahaha, 31 évesen)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!