Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy beszéljek a szexről a...

Hogy beszéljek a szexről a tesómmal? Ti ezt megbeszéltétek annak idején?

Figyelt kérdés
Mindketten tizenévesek vagyunk, és hát a családunkban nem igazán esik szó erről a témáról. Sokszor hallom hogy a tesók egymás közt megbeszélik ezt nyíltan( szex, maszti stb), de mi a tesómmal egyszerűen nem beszélünk erről. Hogy hozzam fel neki hogy én "nem vagyok szégyenlős" ilyen témában és ha neki se gond akkor megdumálhatjuk ezt is. Ő lány én fiú vagyok.
2023. máj. 14. 17:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Jajj, de unalmasak már ezek a tesóperverz kérdések.
2023. máj. 14. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Pofon is vágtam volna a fiú tesóim ha bármelyik is ezt a témát hozta volna fel. Semmi közünk nincs egymás nemi életéhez. Javaslom hogy te is keress magadnak valakit.
2023. máj. 14. 19:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlen a szexről, mert szüzek vagyunk mindketten. Hanem úgy alapból erről a témáról.
2023. máj. 14. 20:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szex a téma, akkor a szexről beszélgettek, akkor is, ha nem személyesen megélt tapasztalatokat veséztek ki.

Egyébként mi lánytestvérként sem beszéltünk róla egymással szüzen. Mikor már mindketten éltünk nemi életet, és természetesebbnek éreztük, akkor megesett, hogy röviden téma volt, de nem túl részletekbe menően és szaftosan.

Ha nem jön magától a téma, akkor valószínűleg kínos is lenne erőltetni.

2023. máj. 14. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nővérem van.Mk megbeszéltük ezeket a dolgokat,de már csak akkor amikor mindkettőnk tudta a dolgokat azaz akkor amikor én olyan 15 lehettem ő pedig 18.Nem volt tabu dolog köztünk soha mivel nagyon jó tesók vagyunk.Másik családban viszont egyáltalán nem beszéltek a családdal nyíltan az ilyen dolgokról.Unokatesómék se beszéltek ilyen témáról mivel ott fiú lány felállásban voltak.
2023. máj. 14. 21:17
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem normalis hogy egy kamasz fiu es kamasz lany, akik testverek, megbeszeljek, hogy ki kivel hogyan hanyszor szexel vagy epp maszturbal.

Foleg az visszatetszo hogy fiujent erdekel a lanytesvered PRIVAT elete.

2023. máj. 15. 07:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell erről beszélni, ugyanis nem közös téma - az öcsém is próbálkozott ilyennel, elég gyorsan a tudtára adtam, hogy váltsunk és szakadjon le a témáról - legalábbis a velem történő megbeszélésről.

Kettő: tizenévesek vagytok, ergo már minden tudtok, szóval pláne felesleges.

2023. máj. 15. 11:45
 18/23 A kérdező kommentje:
17 hány évesek voltatok?
2023. máj. 15. 12:26
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Dugjatok már könyörgöm..., aztán minden rendben lesz utána végre.
2023. máj. 15. 18:06
 20/23 anonim válasza:
47%
Mi szoktunk beszélni róla nővéremmel, nagyon jó a kapcsolatunk.
2023. máj. 15. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!