Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvéreim miért nem értek meg?

Testvéreim miért nem értek meg?

Figyelt kérdés

Mikor megtudták szülők által hogy én már nem vagyok szűz, mindegyik azt mondta hogy nem volt jó ötlet

Ők mind házasságba vesztették el, és boldog a saját házastársukkal

Akivel én elveszítettem a szüzességet, ő már nincs velem, rég óta szakítottunk

Mi egyébként vallásosak vagyunk, én is annak tartom magamat csak a szexet nem gondolom bűnnek

Ők azt mondják hogy most nem változott meg annyira a világ mint mikor ők voltak ilyen idősek mint én (20 éves vagyok), de bakker ők 2000 előtt születtek és 2002-es vagyok

2023. máj. 2. 15:48
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Velük együtt élek még

És még egy darabig így lesz míg tanulok

2023. máj. 2. 18:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Amíg együtt élsz velük most már legalább tudod, hogy igazából nem bízhatsz bennük, ez ellen nem igazán tudsz még tenni mivel velük élsz és a legjobb ha külön mennél. De annyit viszont tehetsz, hogy felállítol egy látszatot esetleg amivel azt tükrözöd amit látni akarnak, közben pedig komolyan szervezkedsz tervezel a jövőddel kapcsolatban és erről egyiknek egy mukkot se szólsz, még ha jó kedvük van akkor sem. Az ilyenek úgy se fogják megérteni.
2023. máj. 2. 19:04
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
És egy komoly kapcsolatot kiépíteni a lányokkal főleg ha van kiszemelt is, nem oda adni magad fű fának, mert valószínű egy élettárs fog ebből a legjobban felkarolni. Az előző is én voltam és a 25-ös is.
2023. máj. 2. 19:05
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
28-as miről irkàlsz én vagyok a 25-ösz. Miért kell màsnak ki adnod magadat? Te jó ég
2023. máj. 2. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!