Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsémet egyetemista lány...

Öcsémet egyetemista lány fűzögeti Instán?

Figyelt kérdés
Tegnap bementem hozzá hibajavítóért, és éppen Instán csetelt egy lánnyal. Ránéztem a notebookra, olyan 23-24 lehet, és azt írta öcsémnek, hogy tetszik neki. Ő 14 éves. Akár kamu is lehet, és pasi az illető (vagy efebofil nő)? Ő csak röhögött és azt mondta, csak hülyülnek, de akkor is féltem. Beszéltem ma vele és most is csak nevetett és mondta, hogy nem lesz gond.

2023. ápr. 30. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

"Nálunk a családtagokkal törődés a saját ügyeink része, lehet meglepő."

. Jaj, imádom ezeket a nagy szavakat, amelyek minden "hogyan győzzem meg az öcsémet" típusú kérdésnél előjönnek... :D

Addig, amíg csak beszélgetnek, nem kellene semmitől sem tartani.

2023. ápr. 30. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"Miért mázlista, ha egy 10 évvel idősebb csaj akarja megrontani(már ha feltételezzük, hogy az)?"

. Ha 14 évesen az öcséd is akarja egy olyan embertől, akivel nincs semmilyen alárendelt viszonyban, ellenben a testi vonzalom megvan, azt azért nem nevezném megrontásnak...

2023. ápr. 30. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha már elmondtad neki hogy mikre figyeljen, és ő is azt mondta nem akar vele találkozni, hagyhatod szerintem. Max. kérdezz rá, de ne ilyen tolakodóan. Ha csak beszélgetnek, persze normális témákról, abban szerintem még nincs baj.
2023. ápr. 30. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Próbálj már meg nem belekotnyeleskedni, sőt overall nem belenézni abba mit csinál vagy mit nem.
2023. ápr. 30. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
78%
Kétlem,hogy egy 24 éves nő egy 14 éves kisfiút akár maga mellé.Ilyenkor nagyon éretlenek a fiúk (tisztelet a kivételnek),az öcséd nem a kivételek közé tartozik a viselkedése alapján.Én tiltanám a profilt és ennyi.
2023. ápr. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!