Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Beszéljek vele vagy hagyjam...

Beszéljek vele vagy hagyjam annyiban?

Figyelt kérdés
Tegnap este mentem ki harapni valamit a konyhába és a folyosón amin át kell menni oda nyílik a fürdő is és láttam hogy az öcsém a bugyimat nezegeti. Ő is észre vett és gyorsan vissza dobta beszéljek vele vagy csináljunk úgy mintha semmi nem lett volna? 21 vagyok ő 16

2023. ápr. 19. 06:50
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
És akkor mit mondjak neki? Hogy hozzám fel a témát?
2023. ápr. 19. 07:53
 12/34 anonim ***** válasza:
24%

Ahogy akarod. Ha nem tudsz kommunikálni, más gondok is vannak ott. Családból indul.

Vagy szerinted az élet úgy működik, hogy idegenek írnak neked mondatokat, amiket mondjál? Miért itt tartasz? Kitől tanultad az életet eddig? Szüleid? Milyen a családi élet?

2023. ápr. 19. 08:05
 13/34 anonim ***** válasza:
19%
Hagyjad már, megnézte a bugyidat...hűha... És akkor mit kell ebből ügyet csinálni? Kisgyerek az öcséd.
2023. ápr. 19. 08:12
 14/34 A kérdező kommentje:
"Egycsaj" Nagyon rá akarod húzni ezt a szar család dumát gondolom a háttered az oka ilyen családból származol. Egyszerű tanács volt a lényeg de te túl tolod, utolsó igazad van én gondoltam túl sokat bele
2023. ápr. 19. 08:15
 15/34 anonim ***** válasza:
12%
Oksi, ahogy gondolod. Nekec van ezzel dolgod, nem nekem. Ahogy engem is túlgondolsz ismeretlenül, úgy mást is ezek szerint. Legyen, ne foglalkozz az öcséddel.
2023. ápr. 19. 08:18
 16/34 anonim ***** válasza:
83%

"nem akarom hogy kerüljük egymást"

Fura én akarnám a helyedben, hogy kerüljük egymást.

2023. ápr. 19. 08:28
 17/34 anonim válasza:
25%
Tegyél egy bugyit a fehérnemüs fiókjában,igy elkerülöd talán hogy a szennyesben turkáljon,lessz igy neki egy "saját"amivel azt csinál amit akar.
2023. ápr. 19. 08:59
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel, ne feszengj ezen. Gondolom kezd érdeklődni a csajok iránt és kíváncsi volt hogy néz ki a bugyi, amit hordanak. Ez még nem jelenti azt, hogy rád izgulna vagy hasonló baromságokat, amiket itt írtak. Ha még egyszer rajta kapnád akkor lazán szólj oda neki, viccesen, hogy téged ez amúgy zavar.
2023. ápr. 19. 10:21
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én bugyimat a pàrom papàja lopta ki a szennyesből...hatalmas csalàdi botràny lett belőle hiszen ez egy undorító dolog,és privát hiszen az egy használt bugyi amit szerintem senki nem mutogat szívesen. Szerintem beszélj az öcséddel
2023. ápr. 19. 10:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Szólj rá.
2023. ápr. 19. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!