A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?
Figyelt kérdés
Ilyen japán meg koreai popsztárokról nézegetett képeket és onnan szedte. Szerintem szüleim sem engednék (nekik még nem mondta), de azt mondja elmegy egyedül fodrászhoz és megcsináltatja. Lehet ez?2023. ápr. 16. 21:02
2/65 anonim válasza:
Szerintem értelmes fodrász nem fogja neki megcsinálni ha nem mutat neki egy személyit hogy 18.
3/65 A kérdező kommentje:
1: Miért, szerinted ez normális?
2: nem tudom, szerintem ehhez nem kérnek személyit. Egyébként nagyon jó frizurát nézett hozzá, csak a színe probléma.
2023. ápr. 16. 21:08
4/65 anonim válasza:
Most őszintén, mi baja lesz? Nem tetoválást csináltat, csak hajat festet. Ráadásul fiúból van, ha nagyon nem jön be neki, max letolja nullással, srácnál az se gáz.
5/65 anonim válasza:
Hivatalosan nem kérnek persze, azért írtam, hogy egy értelmes nem fogja, tekintve, hogy meglátja, hogy egy láthatóan gyerek van ott és ilyen kéréssel... azért szerintem más mintha egy átlag hajvágást kérne.
7/65 anonim válasza:
(Egyébként ha normális fodrászhoz megy, az el fogja magyarázni neki, hogy egy lépésben nem lesz fehér a haja, nőknél is többszöri alkalom az ennyire hamvas haj, ha nem akarja leégetni.)
8/65 A kérdező kommentje:
Inkább attól féltem, mit szólnak suliban, hogy fiú festi a haját. Egyébként nagyon szép szőke srác, remélem tényleg nem vállalja be fodrász, bár biztos van, aki igen.
2023. ápr. 16. 21:19
9/65 anonim válasza:
Próbálj valami kevésbé erős opciót rábeszélni a lebeszélés helyett. Mondjuk elsőnek próbálja ki a frizurát festés nélkül. De ha megcsináltatja és nagyon gáz lenne, akkor viasza tudja festetni, nem a világ vége. Amúgy sokan szaladgálnak ilyesmi hajjal az utcán. Falun meg kisvárosban lehet furcsán néznének de ha városban laktok senki nem fog vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!