A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?
Figyelt kérdés
Ilyen japán meg koreai popsztárokról nézegetett képeket és onnan szedte. Szerintem szüleim sem engednék (nekik még nem mondta), de azt mondja elmegy egyedül fodrászhoz és megcsináltatja. Lehet ez?2023. ápr. 16. 21:02
51/65 anonim válasza:
És, akkor mivan, ha a suliban megszólják? Megsúgom: NEM fogják, itt egyedül NEKED böki a csőröd.
Szállj le róla, az ő haja, ha nem tetszik majd visszafesteti.
52/65 anonim válasza:
"Úgy akar kinézni, mint a Scooter énekese? " Mert a mostani 14 évesek még ismerik a Scootert?
53/65 anonim válasza:
Nekem a 13 éves öcsem ismeri a Scootert.
55/65 anonim válasza:
Mondjuk a kérdésben benne van, hogy japán és koreai popsztárok, Scooter az vajon az ázsiainak vagy a popnak felel meg..? :D
56/65 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy egy 18 év alatti lány megengedheti-e magának, hogy a haját, az arcát, a száját vagy a körmét befestesse. Szabad-e egy kiskorú, középiskolás gyereknek műkörmöt vagy tetoválást készíttetni szülői vagy gyámügyi hozzájárulás nélkül.
Lehet-e bíróság elé rendelni a szülőket ifjúság elleni bűntett megalapozott gyanújával?
57/65 anonim válasza:
Fesse, neki kell viselni! Az o baja lesz, ha ugy néz ki mint akit lefosott a golya.
36N
58/65 anonim válasza:
Ne beszéld le, foglalkozz a saját dolgoddal. Saját kárán tanul az ember.
59/65 anonim válasza:
a lányom haja meg kék ...
azt is le kellett szívatni előtt, kb 4 órás művelet volt mire kész lett
az ő feje neki kell hordania
60/65 anonim válasza:
Hadd csinálja, legfeljebb nem fog tetszeni neki és legközelebb nem festi be. Amúgy meg szerintem nem lesz egyből fehér. Egyik barna hajú osztálytársam először beszőkítette, aztán valami szerrel folyamatosan fehérítette. Nem tudom hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!