Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 14 éves öcsém fehérre...

A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?

Figyelt kérdés
Ilyen japán meg koreai popsztárokról nézegetett képeket és onnan szedte. Szerintem szüleim sem engednék (nekik még nem mondta), de azt mondja elmegy egyedül fodrászhoz és megcsináltatja. Lehet ez?

2023. ápr. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Öcsikét nem érdeklik az ilyen trollok, én meg ismerem, tudom, hogy klassz srác. Néha vannak elborult ötletei, de lehet vele alkudozni.
2023. ápr. 16. 22:32
 42/65 anonim ***** válasza:
94%

"az alapból világosszőkén még mit szőkítsenek? Pont az a lényeg, hogy elsőre ne legyen tartós, az csak próba, milyen."

Hát, világosabbra nem lehet festeni szőkítés nélkül. És a fehér világosabb, mint a szőke. Teljesen le kell szívni a haját előtte.

Talán mégis jobb, ha fodrász csinálja. Mi történhet? Legrosszabb esetben 1-2 hónapig fehér lesz a haja és nem tetszik neki. AZtán levágatja utána.

2023. ápr. 16. 22:53
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp fodrászhoz menjetek, olyanhoz, aki ért is hozzá! Nagyon tönkre lehet tenni a hajat az otthoni mókolással, az ilyen szintű szőkítés pedig pláne hozzáértést igényel.
2023. ápr. 16. 23:16
 44/65 anonim ***** válasza:
94%
Kiszőkíti és fehér lesz, ha nem tetszik neki akkor a fehéret a legkönnyebb átfesteni
2023. ápr. 16. 23:24
 45/65 anonim ***** válasza:
92%
Én először azt hittem amiatt aggódsz, hogy nagyon sötét az alap hajszíne, és tönkretenné a fehérre szőkítés. Így, hogy világosszőke a haja, nem értem, hogy mi a probléma :)
2023. ápr. 16. 23:31
 46/65 anonim ***** válasza:
77%
Mit kell ezen lebeszélni, megrökönyödni vagy alkudozni? Nekem 13 évesen pirosra lett festve a hajam sötétbarnából. Nem keltett semmiféle felhördülést.
2023. ápr. 16. 23:31
 47/65 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azzal támogasd hogy ne otthon próbálkozzon mindenféle netes hülyeséggel hanem fodrásszal. Írtad, hogy alapból is szőke, szóval nem lesz olyan drasztikus változás csak annak hangzik, mert "fehér".
2023. ápr. 17. 00:16
 48/65 anonim válasza:
21%
Borotváld kopaszra.
2023. ápr. 17. 06:47
 49/65 anonim ***** válasza:
23%
Úgy akar kinézni, mint a Scooter énekese? :D
2023. ápr. 17. 07:32
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

14 éves ismerkedik a világgal ás a saját helyével a világban. Feszegeti a határait. Ha piszkálják miatta, akkor visszafesti.

Hidd el, ha a haja miatt piszkálják, akkor sem a hajával van bajuk. Ha bejön, ha nem tanul belőle. Ebben a korban még viszonylag kis kockázattal megteheti. Én 30 körüli pasit láttam, aki lilára festette a haját. Na az gát volt (le is tolta pár nap múlva, akkor meg a feje égett pirosra a naptól). Ne aggódj. Beszéljétek meg, ha megcsinálta, akkor meg állj mellé. Ezzel segítesz a legtöbbet.

Úgy szoktam fogalmazni, hogy mindenkinek a saját fejével kell nekimenni a falnak, hogy lássa, hogy ott van. Szerintem te is csináltál/csinálsz őrültségeket (én közel 60 évesen csinálok), neki is add meg a lehetőséget. A legjobb, amit tehetsz, ha elmondod mit gondolsz és hagyod. Előbb-utóbb (igen valószínű, hogy utóbb) rájön, hogy nem beszélsz butaságot

2023. ápr. 17. 08:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!