A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?
"az alapból világosszőkén még mit szőkítsenek? Pont az a lényeg, hogy elsőre ne legyen tartós, az csak próba, milyen."
Hát, világosabbra nem lehet festeni szőkítés nélkül. És a fehér világosabb, mint a szőke. Teljesen le kell szívni a haját előtte.
Talán mégis jobb, ha fodrász csinálja. Mi történhet? Legrosszabb esetben 1-2 hónapig fehér lesz a haja és nem tetszik neki. AZtán levágatja utána.
14 éves ismerkedik a világgal ás a saját helyével a világban. Feszegeti a határait. Ha piszkálják miatta, akkor visszafesti.
Hidd el, ha a haja miatt piszkálják, akkor sem a hajával van bajuk. Ha bejön, ha nem tanul belőle. Ebben a korban még viszonylag kis kockázattal megteheti. Én 30 körüli pasit láttam, aki lilára festette a haját. Na az gát volt (le is tolta pár nap múlva, akkor meg a feje égett pirosra a naptól). Ne aggódj. Beszéljétek meg, ha megcsinálta, akkor meg állj mellé. Ezzel segítesz a legtöbbet.
Úgy szoktam fogalmazni, hogy mindenkinek a saját fejével kell nekimenni a falnak, hogy lássa, hogy ott van. Szerintem te is csináltál/csinálsz őrültségeket (én közel 60 évesen csinálok), neki is add meg a lehetőséget. A legjobb, amit tehetsz, ha elmondod mit gondolsz és hagyod. Előbb-utóbb (igen valószínű, hogy utóbb) rájön, hogy nem beszélsz butaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!