Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 14 éves öcsém fehérre...

A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?

Figyelt kérdés
Ilyen japán meg koreai popsztárokról nézegetett képeket és onnan szedte. Szerintem szüleim sem engednék (nekik még nem mondta), de azt mondja elmegy egyedül fodrászhoz és megcsináltatja. Lehet ez?

2023. ápr. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
A fővárosban lakunk, ezért is félek, hogy könnyen talál olyat, aki megcsinálja. Nekem picit meglepő, hogy sokan elfogadhatónak tartják ezt.
2023. ápr. 16. 21:28
 12/65 anonim ***** válasza:
95%
Te miért csinálsz egy hajfestésből ekkora tragédiát? Neki kell hogy tetszen, nem neked. Max a szüleidnek van beleszólása.
2023. ápr. 16. 21:29
 13/65 anonim ***** válasza:
88%

Juj most akkor mi lesz? Elég uncsi testvér lehetsz.. hja amúgy NORMALIS ha valaki ki akarja próbálni.

Csak egy sz.ros hajfestesrol beszélünk. Én is csináltam ilyet.. kb 16 lehettem és MOCSÁRZÖLD LETT A HAJAM. Anyám percekig fulladozva röhögött rajtam...

Most 44 vagyok, egy több diplomás, unalmas, barna hajú osztályvezető... szted meghatározza a hajszín azt, hogy valaki milyen ember? Sztem nem.

2023. ápr. 16. 21:30
 14/65 anonim ***** válasza:
94%
A fővárosban meg azt hittem, nyitottabbak az emberek, nem akadnak ki egy hajszínen. Falusi vagyok, de még itt is van olyan bevállalós mami, akinek kékes árnyalatú a haja. Neki tetszik, senki nem pofázik róla, egy FALUBAN sem. Akkor Pesten mégis mi baja lehet belőle az öcsédnek? Már azon kívül hogy neked nem tetszik? A fehér haj egy fiatalom meg piszok jól nézhet ki.
2023. ápr. 16. 21:33
 15/65 anonim ***** válasza:
86%
Na és? Te meg fogadni mernék, hogy leborotváltad a mindzsádat. Az mennyivel jobb? A szüleidtől kértél hozzá engedélyt?
 16/65 anonim ***** válasza:
94%

Ha melléfog vele (pl. csúfolják az iskolájában), akkor levágatja és majd újranő.

Ennél ártalmasabb hóbortja sose legyen!

17/65 anonim ***** válasza:
15%
14 😂😂 az a hamvasito sampon.. nem hajfesték
2023. ápr. 16. 21:37
 18/65 anonim ***** válasza:
93%

Nekem ennyi idősen volt egy haverom, akinek minden színű volt gimi alatt a haja. Még a babarózsaszínre sem volt egy büdös szava sem senkinek, pedig nem a fővárosról beszélünk.

Hagyd rá, kérdező. Ha nem jön be neki, akkor letolja nullással, vagy visszafesti. Nem annyira nagy tragédia. Pláne, hogy srác, valszeg nem egy seggigérő hosszú hajról beszélünk, amit fél élet lenne visszanöveszteni.

2023. ápr. 16. 21:37
 19/65 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok rosszul bekötve, hogy ezen kiakadok. Itt olvassa velem a kommenteket és röhög rajtam. :(
2023. ápr. 16. 21:38
 20/65 anonim ***** válasza:
96%
:) hát lehet amugy kevésbé kellene merevnek lenned. :) Sok sikert a fehér hajhoz neki!
2023. ápr. 16. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!