A 14 éves öcsém fehérre akarja festeni a haját, hogy beszéljem le?
Juj most akkor mi lesz? Elég uncsi testvér lehetsz.. hja amúgy NORMALIS ha valaki ki akarja próbálni.
Csak egy sz.ros hajfestesrol beszélünk. Én is csináltam ilyet.. kb 16 lehettem és MOCSÁRZÖLD LETT A HAJAM. Anyám percekig fulladozva röhögött rajtam...
Most 44 vagyok, egy több diplomás, unalmas, barna hajú osztályvezető... szted meghatározza a hajszín azt, hogy valaki milyen ember? Sztem nem.
Ha melléfog vele (pl. csúfolják az iskolájában), akkor levágatja és majd újranő.
Ennél ártalmasabb hóbortja sose legyen!
Nekem ennyi idősen volt egy haverom, akinek minden színű volt gimi alatt a haja. Még a babarózsaszínre sem volt egy büdös szava sem senkinek, pedig nem a fővárosról beszélünk.
Hagyd rá, kérdező. Ha nem jön be neki, akkor letolja nullással, vagy visszafesti. Nem annyira nagy tragédia. Pláne, hogy srác, valszeg nem egy seggigérő hosszú hajról beszélünk, amit fél élet lenne visszanöveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!