A nővérem egyedül neveli a 6 éves fiát, és egy hete új munkahelye van, ezért megkért, hogy vigyázzák a gyerekre amíg dolgozik. Összesen csak 2x4 órát felügyeltem, de azalatt kikészített. Borzasztó szemtelen, lehülyéz, azt mondja nekem, hogy takarodj, és még erőszakos is. Úgy megharapta a tenyerem hogy még másnap is fájt. A második nap végén, mikor nővérem eljott érte, mondtam neki, hogyha nem akarja, hogy legközelebb szájba vágjam akkor nevelje meg, vagy ne hozza ide. Ezután megsértődött, azt mondja, hogy csak én nem tudok a gyerekkel bánni, mert az egy kisangyal, és csak játékból harapott meg.
"A második nap végén, mikor nővérem eljott érte, mondtam neki, hogyha nem akarja, hogy legközelebb szájba vágjam akkor nevelje meg, vagy ne hozza ide."
Lehetséges hogy a megfogalmazással volt a probléma. Egy ilyen szöveg bárkinek rosszul esne.
Talán ha úgy fogalmaztál volna hogy ne haragudj én többet nem vállalom mert egyszerűen nem bírok vele akkor lehet nem sértődik meg hanem nehéz szívvel tudomásul veszi és más megoldás után néz.
2023. febr. 17. 16:17
12/25 anonim válasza:
A hateves gyerek miért nincs óvodában?
Egyetlen percet sem vallalnék tovább. Így is bőven túlteljesítetted, ami a jófejség kereteibe belefér.
2023. febr. 17. 16:47
13/25 anonim válasza:
Ismerő. 4éves és fogdbe a pofádat nem hallod kussoljál huzzál innen erőszakosan tépi ki az ember kezéből a telefont folytogat meg hátbarug meg mindjárt szájba váglak hallgas ell. Báttyámnak a fia akkor parancsolgat üjjél oda mért oda ültél ?? Ha mondom neki nem fogok felálni mit parancsolgatsz akkor mondja nekem azt mondtam ülj oda húzna felfele ráncigál és ha rá szólok mérgesen hogy ájjál már le akkor annál erőszakossaban ráncigál ütöget. Olyankor úgy szájba vágnám hogy igazodjon 25éves vagyok nem is értem nem a játszó pajtársa vagyok. Csak nézek nagyokat hogy mi ez a viselkedés 4 évesen. Meg takarodjál haza ??? Csúnya neveletlen ez nem kisgyermekhez méltó viselkedés. Elsem akarom hinni. Meg ha mondjuk neki hogy hallkabban mert a tesója alszik akkor annál jóbban visít meg direkt hangosan toporzékól. Nincs megnevelve én elmondtam már a báttyámnak de azt mondja ő egésznap dolgozik ami igaz a felesége van otthon a két gyermekkel. Hát a felesége nem tudom mitcsinál egésznap de tuti nem a gyerekkel foglalkozik.
2023. febr. 17. 18:07
14/25 anonim válasza:
Jogosan mondtad h nevelje meg vagy nem vállalod!
3 gyerekem van. Az egyikük 7 éves, elég érzékeny, sírós gyerek.
Mikor tesóm vigyázott a gyerekeimre, volt hogy összekaptak aztán hisztizett még haza nem értem. Hát én bizony lebactam a gyerekemet a viselkedése miatt!
Soha ez előtt (kb félévente jön ki úgy h máshogy nem tudom megoldani) nem volt gond. Akkor is csak félreértés történt.
De ha tesóm azzal fogadna hogy ilyeneket csinált a gyerek, én nagyon szégyelném magam, és biztos elővenném a gyereket
2023. febr. 17. 18:55
15/25 anonim válasza:
nem tudok olyan helyzetet, amikor a kezem egy hat éves szájába kerül.
2023. febr. 17. 19:25
16/25 anonim válasza:
Remélem, te meg játékból megbüntetted…
2023. febr. 17. 19:32
17/25 anonim válasza:
Hmmm... Nehez helyzet. Hiszen gondolom Segiteni szeretnel a novereden... Eg csalad vagytok.
Gondolom nem sokat toltottel eddig gyerekekkel? Bizony vannak igazi kis meregzsakok nagy turelem kell...
Ha nem erzed magad meltonak a feladatnak ne vallald el... Nem "gyerekjatek" egy plane 6 evessel megbirkozni.
Vagy uljetek le a tesoddal es beszeljetek at milyen helyzetben hogyan reagalj..
2023. febr. 17. 19:35
18/25 anonim válasza:
Nincs itt mit megbeszélni. egy hat éves- aki iskolás is lehetne - ne harapdáljon, mert rájött a hiszti. Anyuka nevelje meg , utána engedje emberek közé, közösségbe. Ha rászól a tanár, azt is megharapja majd a kis "angyalka"?
2023. febr. 17. 19:38
19/25 anonim válasza:
Nincs miről beszélni. Jogod van a biztonságodhoz, a nővéred meg oldja meg a neveletlen gyerekét. Vegyen igénybe segítő szakmákat, mehet vele pszichológushoz, pszichiáterhez, de a visszajelzésedet el kell fogadnia. Azért megjegyezném, hogy nem semmi család lehettek, ha te is csak a szájbavágást tudod emlegetni mint megoldást. Jó lenne az a pszichomókus az egész családnak. :(
2023. febr. 17. 19:43
20/25 anonim válasza:
Mondjuk ha harapna, én is ütnék egyből. Ha állatként viselkedik, nem fogok ütyülüpütyülüzni, meg megbeszéléssel előállni az erőszakos kis hülyének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!