Jogom van-e hugommal tartani a kapcsolatot illetve kihez kell fordulni ezzel kapcsolatban?
20 éves vagyok, húgom 13. Féltestvérek vagyunk apáról. Családi bonyodalmak miatt én 3 éve egyáltalán nem tartom apámmal a kapcsolatot, és lassan 2 éve hugomtól is eltiltott.
Semmilyen formában nem tudom felvenni vele a kapcsolatot, telefonját nézik, ha írok a lányra akkor sem ő válaszol ha hívom nem veszi fel. Konkrétan semmit nem tudok róla, 130km távolság van köztünk. Eddig úgy gondoltam, hogy lehet hugom sem szeretne velem találkozni, mert apánk telebeszélte a fejét, viszont 2 napja az éjszaka közepén felhívott hogy elmondja mennyire szeret és nagyon hiányzom neki, (hozzáteszem mindezt suttogva és sírva) majd mondta hogy de leteszi mert fél, hogy le fog bukni és kikap.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudok tenni, hová kellene mennem
azaz van-e mód rá, hogy apuka köteles legyen engedélyezni a láthatást?
"16os Éppen ma voltam gyámügyön és igen ez is szóba került, viszont megkaptam a választ rá, miszerint a lelki terrorizmus is bántásnak minősül így ha erre kerülne a sor akkor ők közbeavatkoznának."
Aha. Kár hogy nem egészen így van. Pláne ha q kislány nem tesz bejelentést, márpedig nyilvánvalóan nem fogja a saját apjat feljelenteni.
19!
Nincs tartasdij, nem szulorol van szo. Ha arról lenne szó akkor még teljesen független q lathatastol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!