Mennyire gáz, hogy nem érzem a testvéri kapcsolatot a hugommal?
Szerintem érthető, az eddigi életed egykeként élted, és éppen, hogy felnőttél, ekkora korkülönbséggel teljesen más jellegű egy kistesó mint gyerekként, amit nehéz megszokni.
Én 20F vagyok és hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy van egy édestesóm, a bátyám, és 9 éve egy öcsém is született Anyum új házasságából.
Viszont most Apum a feleségével nem rég bejelentették, hogy lesz egy kistesóm. Egyben örülök, és váratlan is, nem vagyok biztos benne, hogy ugyanannyit tudnék vele foglalkozni suli, munka mellett, mint anno gyerekként az öcsémmel..
Köztünk 14 év van a húgommal, hasonlóan voltunk (tetejébe féltestvér, ami nem von le az értékéből, de engem a nevelőapám utált, és már 16 évesen kivágott otthonról, 18-ig nagymamámnál laktam). A lényeg, hogy nekem ugye ő mindig a kicsike volt, soha nem volt közös témánk. Nagyon jól végzett a gimiben, majd egyetemre ment, időnként felhívtam, vagy "haza"mentem főleg anyukám miatt is, hogy találkozzunk, akkor beszélgettem a hugival is, de neki a témája a zh-k, vizsgák (okos, komoly fiatal volt, komolyan vette a dolgokat). De nekünk nem volt közös téma.
Aztán teltek az évek, előbb meghalt a nevelőapám, majd meghalt az anyánk. Én ott voltam 37 évesen, ő pont végzett az egyetemen. Összehozott minket sajnos az ügyintézés (temetés, lakás eladás). Valami csoda folytán Pesten az én lakásomtól kb. 500 méterre bérelt ő is a vőlegényével, elkezdtük keresni egymást, összejártunk megbeszélni a dolgokat, és szépen kialakult a kapcsolat. Ma már ő felső vezető egy multinál, én külföldön dolgozom, de ahogy hazajövök, ő az első, akit megkeresek. Voltak nálam nyaralni is a férjével Németországban, és amúgy is segítjük egymást mindenben (de nem telepszünk egymásra). Ez már így van 17 éve, én már 54, ő 40 éves.
Szóval lehet ilyen is, hogy igaz, az elején hatalmas az a korkülönbség, de felnőtt korban összehoz vele az élet, és lesz egy tartalmas, jó kapcsolat.
Nem kötelező szeretned őt.
Elég ha nem bántod legyetek meg békében egymás mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!