Miert ennyire elutasító?
Van egy 27 éves húgom,elég rossz a férjével a kapcsolata,sosincs otthon a férje,nem foglalkozik vele és a 2 éves kisfiúkkal.Sokat panaszkodik a húgom a férjére. hetente 1-2x meglátogatjuk egymást.Sajnos a szüleink nem élnek és kb 1 rokonunk sincs egymáson kívül.Nekem van egy 9 éves lányom,nagyon szeretik egymást az unokaöccsével.Mi rengeteget visszük a kislányunkat csavarogni,mert nagyon fontosnak tartom a minőségi időt,rengetegszer hívom a húgomat is,de szinte soha nem jön és kb én érzem magam kellemetlenül,hogy könyörgök,hogy jöjjenek el velük, mert az a kisfiúnak is jobb,mint otthon ülni a tv előtt. Nem nagyon kap a férjétől pénzt,neki meg szinte semmi jövedelme nincs,mert gyesen van,de ez se okozhat problémát,mert mindig én fizetek,ha esetleg fél évente egyszer eljonnek és tisztáztuk is,hogy a húgom és segítem.(szerencsére jó anyagi helyzetben vagyunk)
Nem viszi a férje őket sehova kb egy évben egyszer elmennek valahova,pedig a férje is nagyon jól keres. A hétvégén a tropicariumban voltunk és másnap már mondta is a tesómnak,hogy jó lenne,ha egyszer eljönnének velünk a húgom meg szinte lekezelően elutasította,miközben látja,hogy mennyire imádják egymást a kisfiával,ha együtt vannak csak egymással játszanak,aztán búcsúzásnál megy a sírás. Nem értem miért ilyen elutasító,lehet,hogy neki nyűg a programozás,de a gyerekének meg hatalmas élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!