Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert ennyire elutasító?

Miert ennyire elutasító?

Figyelt kérdés

Van egy 27 éves húgom,elég rossz a férjével a kapcsolata,sosincs otthon a férje,nem foglalkozik vele és a 2 éves kisfiúkkal.Sokat panaszkodik a húgom a férjére. hetente 1-2x meglátogatjuk egymást.Sajnos a szüleink nem élnek és kb 1 rokonunk sincs egymáson kívül.Nekem van egy 9 éves lányom,nagyon szeretik egymást az unokaöccsével.Mi rengeteget visszük a kislányunkat csavarogni,mert nagyon fontosnak tartom a minőségi időt,rengetegszer hívom a húgomat is,de szinte soha nem jön és kb én érzem magam kellemetlenül,hogy könyörgök,hogy jöjjenek el velük, mert az a kisfiúnak is jobb,mint otthon ülni a tv előtt. Nem nagyon kap a férjétől pénzt,neki meg szinte semmi jövedelme nincs,mert gyesen van,de ez se okozhat problémát,mert mindig én fizetek,ha esetleg fél évente egyszer eljonnek és tisztáztuk is,hogy a húgom és segítem.(szerencsére jó anyagi helyzetben vagyunk)

Nem viszi a férje őket sehova kb egy évben egyszer elmennek valahova,pedig a férje is nagyon jól keres. A hétvégén a tropicariumban voltunk és másnap már mondta is a tesómnak,hogy jó lenne,ha egyszer eljönnének velünk a húgom meg szinte lekezelően elutasította,miközben látja,hogy mennyire imádják egymást a kisfiával,ha együtt vannak csak egymással játszanak,aztán búcsúzásnál megy a sírás. Nem értem miért ilyen elutasító,lehet,hogy neki nyűg a programozás,de a gyerekének meg hatalmas élmény.

2023. jan. 17. 13:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, tényleg depis, és semmi kedve kimozdulni, és nem is igényelne ennyi programozást, azt meg normális ember nem szereti érezni, hogy finanszírozzák, meg úgy van ott, hogy nem engedheti meg magának...Egyébként fordítsd meg: te hogy éreznéd magadat, ha valaki állandóan fizetős programokra akarna rángatni, és hozzászoktatni ahhoz a gyerekedet, amire neked nem telik, állandóan azt érezni, hogy a mások kegyéből van ott? Mi lesz a következő, majd állandóan nálatok akar lógni a gyerek, meg majd ha nagyobb lesz, az anyjáék fejéhez vágja, hogy a nagynéni mennyivel jobb? Ebből a szempontból is véggigondoltad, vagy csak azt, hogy a gyereknek tetszik, a te gyerekednek tetszik, és neked is tetszik?
2023. jan. 19. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!