Miért ilyen anyám?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezi hogy mi a bajom, és elmondom neki, akkor azt vagy letagadja vagy elbagatelizálja, vagy az a válasza hogy gyenge vagyok. Soha nem ért meg lelkileg. És soha nem ismeri be a saját szülői felelősségét sem a kialakult problémában.2022. aug. 31. 15:25
1/6 anonim válasza:
Nem tudom.
És senki nem tudja, miért ilyen a TE anyád, mert nem a mi anyánk, nem állunk vele kapcsolatban. Miért nem kérdezed meg? Ott a lehetőség.
2/6 anonim válasza:
Mert ignoráns és nem lát ki a saját körén kívülre. Az emberek többsége ilyen.Nézd meg h egy délutáni buliért VAGY 10kg krumpliért mennyi szavazatot kapni.
"Kinek legyen jobb? Az unokámnak?" - ez a hozzáállás ma.
3/6 anonim válasza:
Nem minden ember példaértékű, sőt. Ne várjál tőle többet, mint amennyire képes. Ő nem rendelkezik érzelmi intelligenciával. Nyilván az őt nevelő szülője sem. A te feladatod, hogy különb legyél.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem beszéljétek meg.
5/6 anonim válasza:
Miért is nem lepődöm meg hogy itt is a szülő felelős mindenért IS? Esetleg igazat mond, - ha már ennyire nem írsz példát, - hogy a semmin drámázol?
6/6 anonim válasza:
"Rutinból " megkérdi de valójában nem nagyon érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!