Mit tegyek a noveremnek viszonya van egy idosebb ferfival??
Szerintetek beszeljek vele vagy a szuleimnek mondjam el? Vagy inkabb tartsam titokba ne foglalkozzak vele? Csak feltem ot mert ez szerintem nem normalis
Ti mit tennetek a helyemben?
Kb mint ha magamról olvasnék :D Bár annyit különbséggel, hogy ott a kis tesó még csak 1 éves, és nem is tudott rólunk senki eddig. És nem is nagyon fog.
Nem vagyunk kapcsolatba, de amolyan se veled se nélküled. Bár lassan már nélküled lesz. Szeretem őt, csak nem tudunk úgy együtt lenni, ahogy azt szeretném. Se kapcsolat, se találka, semmi. Amúgy meg tesód dolga, hogy kivel érzi magát jól. Egy élete van, több nincs. Ha ő vele akar lenni, akkor vele is lesz. Sok lány, nő nem szereti a saját korosztályát. És nem feltétlen csak a tinikre gondolok. Nem egy nő van aki 20 felett is vagy 15 évvel idősebb faszit választ. Tinik között is előfordul.
Semmi közöd hozzá. Gondolom te se örülnél neki, ha idősebb nőd lenne, vagy párod, tök mindegy, és be köpne anyádéknak. Én egyenesen megölném azt, aki beköp. :)) Mert nekem az életem értelme ez a csajszi, és szeptemberben tölti a 18-at. Ha meg nem lesz változás akkor se a kapcsolatunkban, akkor hagyom a francba. 35 évesen nem fogok azért rá várni örökre.
Semmit, az ő dolga.
Ha szerinte többre kellhet egy 30-as fazonnak, mint a puncija, egs.
Barátnőmnek 16 évesen volt 34 éves "barátja". Öhm, végülis ő halálosan szerelmes volt, mi meg hiába próbáltunk rávilágítani, hogy a pasas csak a szexért tartja.
A nővéred is rájön majd, lesz sírás, aztán ennyi.
18 évesen 32 éves barátom volt.
Olyannyira nincs hozzá senkinek semmi beleszólása, hogy magam mondtam el a családnak. Aztán véget ért a románc, de ha húgom úgy gondolta volna, hogy belerendezkedik a kapcsolatomba, biztos, hogy megtéptem volna.
Ez a növéred élete nem a tiéd.
Semmi jogod beleszólni az életébe.Véleményed lehet ha akarja meghallgatja ha nem akkor azt is fogad el!Két külön ember vagytok és tartsd ezt tiszteletben!Nekem is vannak lány testvéreim mindenkinek kb.20évvel idősebb párja van.Én nem élnék így ők tudják.
De az egyik kb.lassan 30éves házasságot mondhat magáénak és ha neki jó én hogy jönnék ahoz hogy ezt megcáfoljam.Az ő élete.Még csak annyi ha az ő privát életébe bele dugom az orrom akkor talán soha nem áll velem szóba.Az hogy van egy vérkötelék két ember között még sok mindenre nem jogosít fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!