Mit tegyek a noveremnek viszonya van egy idosebb ferfival??
Figyelt kérdés
Szerintetek beszeljek vele vagy a szuleimnek mondjam el? Vagy inkabb tartsam titokba ne foglalkozzak vele? Csak feltem ot mert ez szerintem nem normalis
Ti mit tennetek a helyemben?
2023. jan. 8. 01:02
2/23 A kérdező kommentje:
A noverem 17, a pasi 30 felett lehet
2023. jan. 8. 01:21
3/23 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket. Vele talán beszélhetsz, de a szüleiteknek semmiképp se köpd be úgymond.
4/23 anonim válasza:
Ha jóban akarsz maradni nővéreddel, szerintem ne áruld be őt szüleiteknél. Esetleg mondd neki, hogy aggódsz érte, hátha óvatosabb lesz. Valszeg nem fog azért örökké tartani az a kapcsolat.
5/23 anonim válasza:
Mármint a korkülönbség nem normális? Vagy mire gondolsz?
6/23 anonim válasza:
Mondd el a szüleidnek.
A nővéred még ugyanúgy fiatalkorú, mint te. A szüleid felelősek érte.
A 30 feletti fickót apátok helyében nagyon eligazítanám.
7/23 anonim válasza:
Mindjárt 18 éves. Ha szexelni akar, fog, ezzel az ürgével vagy mással. Ha el akarja magát adni, azt is megteheti vele vagy mással. Elég a chat.hu-ra mennie, 30 ezerért tesznek ajánlatot szopásra per alkalom.
Ne akarj ügyeskedni, foglalkozz a saját dolgoddal.
9/23 anonim válasza:
Mit kotnyeleskedsz a nővéred körül? Nem kell féltékenykedni, majd lesz neked is...
10/23 anonim válasza:
Semmit.
Foglalkozz inkább a saját életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!