Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnem ha tanacsot adnatok...

Szeretnem ha tanacsot adnatok a noveremnek! Segitenetek?

Figyelt kérdés

huh, kicsit hulyen fog hangzani amit irok, de remelem lesz aki megert...

A noverem most lesz 20 a nyaron. Megismerkedett valakivel, es szeretne jonni a srac nalunk (hataron tuli)...az a helyzet, hogy most jon csutortokon, es meg a szuleim nem tudjak. Hogy miert nem mondta el? Mert tudja a reakciojukat. foleg anyukam az aki 3 eveskent kezel bennunket, s tabu a szexualitas, parkapcsolat es minden ami idetart. Nekem van parom (masfel eve,19 vagyok) az elejen akkora cirkuszok voltak, hogy Isten ments! (pedig jol tanulok, segitek itthon, rendes a parom is, akit egyebkent mar szeretnek)...

Na de temara terve, most jon majd az a resz, hogy belekotnek a noverembe, nem fog tetszeni, foleg, hogy csak most szol. Ki lehet "nevelni" a szulokbol az ilyensmit? vagy mar keso?! Most mit mondjon a noverem? komolyan rohely, hogy 20 evesen itt tart...:(

tudnatok tanacsot adni?

2009. ápr. 14. 12:23
 1/7 anonim válasza:
93%
sajnos a szülőkből ezt nem bírod kinevelni.én megpróbálnék beszélni a szüleimmel,hogy ez így nem túl jó,minnél többször kéne együtt ilyenekről dumálni.mostmár nincs mese el kell mondania a tesódnak hogy jön a srác,én aztmondanám,hogy féltem elmondani de szeretném ha megértenétek,már 20 éves vagyok szeretném ha így is bírnánk egymással beszélni!
2009. ápr. 14. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kinevelni szerintem sem lehet, de ha elfogadták, hogy a 19 évesnek van régóta barátja, akkor a 20 évesnek miből gondolod, hogy ezt nem fogadnák el? Hisz még nem is kérdezte meg tőlük. Amúgy szerintem 20 évesnek nem kellene megmondani ilyen szinten, hogy mit csináljon. Mondja meg nekik a nővéred az igazat és azt, hogy a barátja átmegy hozzátok és épp azért jó ez, hogy ők is meg tudják ismerni. Ha már megismerik, el fogják fogadni, mint a te barátodat is.
2009. ápr. 14. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon nagy túlzás ez,hogy 20 évesen ebből problémát kell csinálni.Nem viselkedhetnek a szüleitek úgy a felnőtt gyerekeikkel,mint ha gyerekek lennétek.Ezt már meg kell érteniük nekik is.Üljetek le velük beszélgetni erről,ha tetszik ha nem felnőttetek,és előbb utóbb önálló saját életetek lesz.Ez így normális.Ha elfogadják maguknak is szívességet tesznek vele,mindenkinek megkönnyítik az életét.
2009. ápr. 14. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem fogjátok tudni kinevelni a szülőkből. És az se igaz, hogy ha a kisebbnek van, a nagyobbnál nem problémáznak, nálunk problémáztak, meg is lett a baj (ja, és már elmúltam 20 akkor). A nővéred azért szólhatna, legalább tudják, de ha nem szól, sajnos az ilyen szülőknél nem lehet sokmindent csinálni így se, úgy se, csak cselekedni az engedélyük nélkül, és hallgatni a balhékat, aztán amint lehet, elköltözni és önálló életet kezdeni, és ti ne ilyenek legyetek majd.
2009. ápr. 14. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

A röhej a

röhelynélnél

kezdődik-

nem kellett volna eddig halogatni, de most már mielőbb tálalni kell a dolgot, úgy, hogy Te is támogtod a dolgot a Te példád említésével.

2009. ápr. 14. 14:43
 6/7 A kérdező kommentje:

jaj bocsi h mindenki nem olyan tokeletes, mint te kedves utolso valaszado...

A tobbieknek koszonom.

Udv

2009. ápr. 14. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
a szülök probálnak szigoruak lenni!!és jolteszik!! de sokkolni kel öket a vloságal és akkor hamar hozzászoknak h ez van tetszik nemteszik!!én is ezt csináltam!!:Daz élet ilyen.
2009. aug. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!