Testvér exbarátnője mindenképp tabu? Vagy vannak határok?
10-es vagyok.
Mindig is utáltam a nővérem, ő is engem
Noverem egyik pasijara sem tekintettem ugy.. bar nem is voltak az eseteim lehet azert. Egyszeruen el sem birom kepzelni hogy amelyik pasival noverem szexelt majd en is vele..
Egyebkent a kerdesedre valaszolva ha elmondanad mit is takar a kavaras nalad akkor egyszerubb lenne valaszolni is.
Én sem tudom, h mit takar pontosan a kavarás. Ennyit tudok.
Nekem fura, mert nem egy az ìzlésünk, ezért is lepődtem meg.
De csak nem akarom tesómat se letámadni
Azóta nem láttam, beszéltem a csajjal.
10-es vagyok. Miért is vagyok én ringyó? Azért, mert szeretem a szexet és sok pasival voltam. Ha ugyanezt egy ffi. csinálja, az menő. Érdekes.
Mert egy nőnek legyen tartása! A hozzád hasonlók miatt nem találnak sokan normális pasit, mert amelyik nőben van tartás, az nem kell, mert te szétteszed a lábat már attól, hogy megdicsérik a sminkedet az instán!
És nem, pasinál sem normális! Persze legyen tapasztalat, de ne mondd már, hogy élvezed, hogy minden héten más pasi döfköd. Ja meg olvasd vissza, mit írtál: a nővéredet akarod idegesíteni, na ez még szánalmasabb!
10vagyok
Ki írta, hogy hetente más döfköd? 33 vagyok, eddig kb 30-35 szeuxális partnerem volt. Ebből nem mindel volt aktus csak orál, vagy kéz ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!