Téged nem szekálnak hogy "mikor lesz pasid"? 😕
Mármint a szülők nem nyaggatnak ezzel? Milyen gyakran kérdezik,hogy mikor lesz unokájuk (tőled) vagy hogy "de ugye nem vagy leszbi?" Családban is járatják ezt a témát?
Hogy tudod kezelni otthon? Gondolkodtál már azon, hogy eljátszd nekik mintha lenne pasid?
Milyen hapsi lenne erre alkalmas? Azért kérdezem, mert engem érdekel ilyen módon a 'színészet'. Igen, tudom milyen nagy a tét, és azt is hogy nem lehet újraforgatni a jelenetet, ha valami hiba történik.
Ahogy észrevettem, ez a homoszexualitás téma a konzervatívabb szülők kardinális pontja. Összefüggésbe hozzák a szexualitásbeli másságot a félresiklott neveléssel, mivel anno náluk nem ez volt a társadalmilag megszokott/elfogadott norma :D
Ettől eltekintve szülőként természetesen mindenkit foglalkoztat a saját gyermeke kapcsolati státusza, satöbbi. Attól a ponttól kezdve viszont, hogy ez az érdeklődő attitűd nyaggatásba csapna át, én jelezném feléjük, hogy nem azért pottyantam ki önakaratomon kívül erre a világra, hogy cirka 20 év elteltével rajtam kérjék számon azt, ami nem csak és kizárólag rajtam múlik :)
Színészkedni meg ideig-óráig buli csak, de hosszú távon inkább magad alatt vágnád vele a fát.
Ezt nem gondolod komolyan ugye?
Könnyebb szappanoperát forgatni mint megmondani nekik hogy ne kérdezgessenek majd lesz ha készen állsz rá?
Az emberek nagyon nem tudnak kommunikálni egymással...
22-es ezt hogy érted? Szülők, testvérek, barátok, rokonok..?
23-as én se vagyok híve a színészkedésnek, de sajnos vannak olyan helyzetek (bizonyos fajta emberek miatt), amikor ez jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!