Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Téged nem szekálnak hogy...

Téged nem szekálnak hogy "mikor lesz pasid"? 😕

Figyelt kérdés

Mármint a szülők nem nyaggatnak ezzel? Milyen gyakran kérdezik,hogy mikor lesz unokájuk (tőled) vagy hogy "de ugye nem vagy leszbi?" Családban is járatják ezt a témát?

Hogy tudod kezelni otthon? Gondolkodtál már azon, hogy eljátszd nekik mintha lenne pasid?

Milyen hapsi lenne erre alkalmas? Azért kérdezem, mert engem érdekel ilyen módon a 'színészet'. Igen, tudom milyen nagy a tét, és azt is hogy nem lehet újraforgatni a jelenetet, ha valami hiba történik.

2022. dec. 26. 16:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy észrevettem, ez a homoszexualitás téma a konzervatívabb szülők kardinális pontja. Összefüggésbe hozzák a szexualitásbeli másságot a félresiklott neveléssel, mivel anno náluk nem ez volt a társadalmilag megszokott/elfogadott norma :D

Ettől eltekintve szülőként természetesen mindenkit foglalkoztat a saját gyermeke kapcsolati státusza, satöbbi. Attól a ponttól kezdve viszont, hogy ez az érdeklődő attitűd nyaggatásba csapna át, én jelezném feléjük, hogy nem azért pottyantam ki önakaratomon kívül erre a világra, hogy cirka 20 év elteltével rajtam kérjék számon azt, ami nem csak és kizárólag rajtam múlik :)

Színészkedni meg ideig-óráig buli csak, de hosszú távon inkább magad alatt vágnád vele a fát.

2023. jún. 25. 19:10
 22/24 NTBS ***** válasza:
46%
Nem, mert nincs, aki szekáljon.
2023. jún. 26. 06:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem gondolod komolyan ugye?

Könnyebb szappanoperát forgatni mint megmondani nekik hogy ne kérdezgessenek majd lesz ha készen állsz rá?

Az emberek nagyon nem tudnak kommunikálni egymással...

2023. jún. 26. 22:58
 24/24 A kérdező kommentje:

22-es ezt hogy érted? Szülők, testvérek, barátok, rokonok..?

23-as én se vagyok híve a színészkedésnek, de sajnos vannak olyan helyzetek (bizonyos fajta emberek miatt), amikor ez jó választás.

2023. júl. 4. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!