Téged nem szekálnak hogy "mikor lesz pasid"? 😕
Mármint a szülők nem nyaggatnak ezzel? Milyen gyakran kérdezik,hogy mikor lesz unokájuk (tőled) vagy hogy "de ugye nem vagy leszbi?" Családban is járatják ezt a témát?
Hogy tudod kezelni otthon? Gondolkodtál már azon, hogy eljátszd nekik mintha lenne pasid?
Milyen hapsi lenne erre alkalmas? Azért kérdezem, mert engem érdekel ilyen módon a 'színészet'. Igen, tudom milyen nagy a tét, és azt is hogy nem lehet újraforgatni a jelenetet, ha valami hiba történik.
Nekem legutóbb azt a kérdést szegezték a fejemhez, hogy ugye nem pasiztál be? 😂 Ez esküszöm már jobb kategória, mint hogy mikor lesz már unoka.
Egyébként könnyű megjátszani. Bújd a telefonodat közös terekben, és mosolyogj, legyél sejtelmes, járj el többet otthonról. Vészmegoldásként vkivel paktálj le a baráti körödből. Ha ez sem, akkor biztos találsz vkit neten, aki hasonló szituációban van, és eljátszanátok ezt a kapcsolatosdit közösen.
De az is jó amit a 7. válaszoló írt.
Sajnálattal értesültem hogy a két lábam közt lévő nemiszervem kizáró tényező a kommentelés alól 😂
Legközelebb viselkedhetnél csöppet kedvesebben....
Legjobbakat 👍
Egyszer mutattam be valakit szüleimnek.
Legalábbis próbáltam.
Ránéztek és azt mondták ez kicsi, vigyem vissza és hozzak egy másikat.
Na azóta még csak nem is mesélek nekik, hogy mi van velem.
Mostanában a hol van már az unoka és öregedsz keress valakit szöveget tolják.
A húszas éveim közepéig kérdezték csak, hogy miért nincs még pasim, mondtam nekik, hogy hát nyilván azért, mert ronda vagyok és nem kellek senkinek. A párkapcsolat meg két emberen múlik, én egyedül nem tudok párt találni, ha senki nem akar a párom lenni. Aztán lassan beletörődtek, hogy ez már így marad. Most már a harmincas éveim közepén járok, már nem is kérdezik hála égnek.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!