Mit tehetnék öcsémmel?
#1 - Igyekszek. Nekem is voltak hibáim a múltban, de azóta megváltoztam. Szeretnék közelebb kerülni hozzá, de sosincs kedve velem lenni, ha szeretnék vele csinálni valamit, nincs kedve. Amikor olyan dolgok mondok, ami nem tetszik neki, akkor idegbeteg lesz és mondja, hogy hagyjam békén, gyűlöl. Sajnos érződik, hogy visszamaradott, mert egyrészt sokszor ordítottak vele tanulás közben, és sosem tanul, stb.
Kiállok mellette, de sokszor odáig fajul a dolog, hogy már nem tudok mit mondani szépen és csúnyán, és azt mondom, hogy szétverem/veretem őket, mert egyszerűen lehetetlen, hogy ekkora féreg emberek.
Szerintem ebben lelik örömüket, a saját korosztályuknak nem mernek pofázni, csak olyannak, akiről tudják, hogy nem tudja megvédeni magát, csak az a gond, hogy ezzel megnyomorítják lelkileg. Anyám szerint ez kell a gyereknek, hogy ne legyen selyemfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!