Szerintetek bunkóság visszakérni a testvéremtől a matracomat?
Figyelt kérdés
A bátyám két éve elköltözött albérletbe a barátnőjével és mivel én akkor kollégista voltam, anyukám egy szó nélkül odaadta neki a matracomat, amit még én választottam magamnak a párommal az Ikeaban 8 évvel ezelőtt és imádtam. Most én is elköltözök és vettem is újat, (nagyon hasonlót) de nem az igazi, faj rajta a hátam és a régit már nem lehet kapni. Szerintetek nagyon bunkosag ha mondanám nekik hogy adják vissza az enyémet és menjenek ok válasszanak maguknak újat ?2022. dec. 5. 07:23
11/20 anonim válasza:
Vegye magának az aki költözik, ne azt vigye amit más vett.
12/20 anonim válasza:
" anyukám egy szó nélkül odaadta neki a matracomat, amit még én választottam" Tehát a matracot te csak választottad, nem te fizetted. Igen, szerinem bunkóság ezen rugózni, ha nem Te vetted a matracot.
13/20 anonim válasza:
Elég tahóság volt anyukádtól, hogy odaadta szó nélkül. A te matracod volt, teljesen mindegy, ki fizette. Csak hát ugye itt gyakorikérdéseken már mindenki 7 évesen a gyárban tepert, hogy meglegyen a napi betevője. :D
15/20 Skorpió87 válasza:
Egyébként Neked van igazad, csak Anyukád így akarta Őket segíteni, csak ezzel nem vette észre, hogy Te fogsz szívni. Na és azóta rendszeresen használják a matracot, mit gondolsz? Ha igen, akkor hagyni kellene a fenébe. Én csak akkor kérném vissza legfeljebb, ha kiderül, hogy NEKIK MÁR NEM ANNYIRA FONTOS!
16/20 anonim válasza:
"másrészt olyan matracon aludni, amit valakik több évig már használtak, igencsak beteg ötlet."
Megkérdezhetem, hogy ha szállodában vagy panzióban szállsz meg, akkor el szoktad vinni otthonról a saját matracodat?
Vagy csak az zavarna, ha tesód, netalán a barátnője aludt volna rajta két évig lepedőn, az nem, ha évek alatt több száz, számodra vadidegen ember?
17/20 anonim válasza:
Ez az egesz sztori rohadt furcsa es beteg. A tesod a te hasznalt matracodon aludt, amit anyad szo nelkul odaadott neki,o meg szo nelkul elfogadta, de te meg x ev utan ezt az ezereves matracot akarod visszakerni..
Hat ez undorito, ugy, ahogy van 😂
18/20 anonim válasza:
Lehet, hogy a hátad állapota miatt a régi matracon is fájna a hátad, ha nagyon hasonlóak. Én nem kérném vissza, legfeljebb rákérdeznék egy beszélgetés alkalmával, hogy: "és tényleg, használjátok-e még azt a matracot amit az ágyamból vittetek el? És nektek bevált?" Lehet hogy már nincs is meg nekik, de lehet, hogy azt mondaná: "nekem szörnyű rossz, fogok helyette másikat venni. Ekkor te felajánlhatod, hogy adsz helyette újat, mert neked viszont a régi vált be...
19/20 anonim válasza:
Kommentelők amúgy ágyneműről, plédről nem hallottak? Itt mindenki a matracba veri bele?
20/20 anonim válasza:
Mivel már biztos meg van a kikopás helye ahol a legtöbbet feküdt ezért hagyd de azért persze megemlítheted neki vegyél ujjat de hogy ne fuss bele olyanba hogy megveszed és fáj a hátad rajta olyan helyen vegyél ahol 60 vagy akár 90 nap is a visszavásárlási garancia nálunk a butorboltos azt mondta 90 napig visszaveszik addig meg ki tudod probálni.Én ezt tenném a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!