Arra gyanakszom, hogy az unokahúgom zaklatás áldozata lett, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A két éves unokahúgom mikor kettesben maradtam vele leterítette a törülközőjét, lefektetett engem rá, ha felakartam állni "nyomott lefelé" ezzel jelezte, hogy feküdjek vissza. A fejem mögé térdelt és a szám felé hajolt, mintha megakarna csókolni. Azután elkezdte nézni a cicim ( feszülös top volt rajtam) és alánézett elkezdte mondani hogy cici és fogdosni akarta. Kellemetlenül éreztem magam felálltam és inkább adtam neki egy rudit hogy eltereljem a figyelmét. Nekem még sose volt kicsi unokahúgom és nem tudom ez normális e. Hangsúlyozom még csak 2 éves.2022. nov. 13. 19:10
11/22 anonim válasza:
9.
UGYE??? Nekem is ismerős a sztori.
12/22 anonim válasza:
11. Jó nagy csavart tett bele, de az alap kb ugyanaz.
Cici fogdosás, testver gyereke.
13/22 anonim válasza:
Ebből semmiképp nem következtetnék zaklatásra.
14/22 anonim válasza:
Ebből nekem ez nem jön le.
Ha zaklatták is, biztosan nem így, hiszen neki nincs melle még. Ebben a korban gyakori még, hogy játék közben utasítgatnak, hová menj és maradj ott.
15/22 anonim válasza:
Egyedül nevelem a kislányom. Én sokszor meztelen vagyok <gy is alszol vele egy ágyban nálunk ez normális. Most 4 éves . De már kisebb kora óta mondogatja mindig hogy cici mutatja hol megkérdezi a bimbómra hogy mi az,látja lemt is azt is hogy piercing van benne megkérdezi mia az fáj e stb...szerintem csak szimplán kíváncsi,vagy látott valamit nekik még élénk a fantáziájuk. Illetve ha szopizott akkor meg simán érdekelheti a cici afelől is. De az is lehet hogy csak látta az anyját öltözködni vagy együtt fürödtek és kíváncsi.
16/22 anonim válasza:
Én is megfogtam anyám mellét, amikor meg kiderült hogy van szájrapuszi azt akartam. Tovább nem akartam menni :D valószínű, ez nem az....
17/22 anonim válasza:
Tényleg, ez ugyanaz csak más körítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!