Arra gyanakszom, hogy az unokahúgom zaklatás áldozata lett, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A két éves unokahúgom mikor kettesben maradtam vele leterítette a törülközőjét, lefektetett engem rá, ha felakartam állni "nyomott lefelé" ezzel jelezte, hogy feküdjek vissza. A fejem mögé térdelt és a szám felé hajolt, mintha megakarna csókolni. Azután elkezdte nézni a cicim ( feszülös top volt rajtam) és alánézett elkezdte mondani hogy cici és fogdosni akarta. Kellemetlenül éreztem magam felálltam és inkább adtam neki egy rudit hogy eltereljem a figyelmét. Nekem még sose volt kicsi unokahúgom és nem tudom ez normális e. Hangsúlyozom még csak 2 éves.2022. nov. 13. 19:10
1/22 anonim válasza:
Körbe tudod kérdezni a családot? Mondd el nekik ezt így.
2/22 anonim válasza:
Nem feltétlenül lett zaklatás áldozata: simán benne van hogy látott valamit a tévében, vagy éppen a szüleire nyitott rá mikor szexeltek.
4/22 anonim válasza:
Szerintem is inkább láthatott valamit, ha zaklatta volna is valaki, neki még nincs melle szóval azt nemigen nézegethette meg fogdoshatta a zaklatója.
5/22 anonim válasza:
2 éves gyerek baromira tudja mi az a cici, az amiből tejcsizik. A legtöbb 2 évesenek az a mindene még, az én unokahúgom két évesen még tépte a nővérem pulcsiját hogy cici cici.
Ebből nem kell szexuális zaklatást csinálni.
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem akartam beszélni a szüleivel mivel még nem volt kis korú unokatestvérem nem tudtam mi számít normálisnak. Azért nem is akartam velük beszélni, mert nem akartam családi botrányt csinálni. Köszönöm a válaszokat.
2022. nov. 13. 19:38
7/22 anonim válasza:
Azért figyeld egy ideig. Az ördög nem alszik, de ennyiből én nem gondolnék szexuális bántalmazásra.
8/22 anonim válasza:
Az én kislányom volt hogy felemelte a pólómat és " kiszolgálta" magát. Ha egy baba sokáig szopizik akkor tudja mi az a cici.
9/22 anonim válasza:
2 éves... ?
Tegnap még 13 volt...
10/22 A kérdező kommentje:
Milyen tegnap? Most írtam ki ma a kérdést. Igen két éves. Egyébként születése óta tápszeres ezért nem gondoltam rögtön arra hogy a tejcsi miatt csinálta, de így már igen.
2022. nov. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!