Van mas is olyan helyzeben,hogy o neveli a testvereit?
Figyelt kérdés
18eves vagyok es hosszu evek ota en gondoskodom roluk,mert a szülök dolgoznak,kicsi baba koruk ota ez a helyzet ami engem lelkileg nagyon megvisel.Hiszen nem tudtam a sajat eletemet elni.2022. nov. 8. 20:26
11/12 anonim válasza:
Apám családjában tízen voltak testvérek, a legidősebb lánynak 14 éves korában el kellett mennie dolgozni, hogy a kicsi testvéreinek tudjanak iskolába járáshoz ruhát meg cipőt meg tanszereket venni. Az apjuk malomban dolgozott, lisztben adták a fizetését, nem tudtak másképp készpénzhez jutni. Ennivalót a kertből termeltek.
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
Viszont annyiszor jeleztem,hogy ez szamomra igy annyira szornyen nehez helyzet,az apuka nem hajlando segiteni semmiben nekem,anya meg sokat dolgozik nagyon,de mikor tud mindig segit.Ott kellett hagynom az iskolat,mert nem tudtam bejarni az apuka inkabb csavarog ha itthon van vagy rosszul banik veluk.A munkahelyi beosztasuk 6 oratol van 15:40re itthon szokott lenni az apuka igazabol megoldhato lenne hogy ott aludjanak es elmenjen ertuk az ovodaba,de nem akarja kivenni a reszet es ha szobahozom hogy segithetne orditozik,megsertodik.2 ovadas es 2 iskolas gyerekrol van szo,a gyerekeket nagyon szeretem azert vagyok igazabol meg itt,nagyon jo sracok viszont mentalisan kimerultem.
2022. nov. 9. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!