Jóban vagy a testvére(i)ddel?
Figyelt kérdés
ha gondolod, írd ide a korod és a tesóid korát is (de ha nem az sem baj :) illetve kifejtheted részletesebben2022. okt. 3. 18:07
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
35 szavazat
2/11 anonim válasza:
Jóban vagyok mindkettővel. 27F, testvérek 25L, 22F
3/11 anonim válasza:
Van egy nővérem, akivel nagyon jó a kapcsolatom. Én 17/f, ő 19/l.
Néha hajnalig beszélgetünk, bár nem gyakran, mert ő egyetemista, én meg gimis vagyok.
De számíthatok rá szinte mindig, és bármikor lelki válságba kerültem, ő ott volt mellettem.
Nagyon szeretem őt, és bár voltak/vannak nagyobb vitáink, általában jól kijövünk.
4/11 anonim válasza:
Igen nagyon jóban vagyunk a nővéremmel! (féltesóm)
6/11 anonim válasza:
Igen, de ez inkább semleges kapcsolatot takar, semmint erős köteléket. Kellemes, távoli rokonoknak érzem őket fizikailag és lelkileg is.
7/11 anonim válasza:
Nők vagyunk mindketten, ő hat évvel fiatalabb, a kapcsolatunk formális csak. Már mindketten 40 felett, szóval szerintem amíg anyánk él, addig keressük egymást időnként, szerintem utána ez meg fog szűnni (ő amúgy külföldön él 14 éve).
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
annyi rossz dolgot olvasni itt, érdekelt tényleg annyira rossz a helyzet, de szerencsére nem :)
2022. okt. 4. 18:49
10/11 anonim válasza:
Nem. Egy nővérem van, 4 évvel idősebb, közel egy éve nem is találkoztunk. A kapcsolatunk sosem volt jó, kb. hat éve csak ünnepekkor találkoztunk. Se egy szülinapi köszöntés, semmi.
Már túl vagyok rajta, sosem szeretett, jó volt ezt a szájából hallani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!