Volt, hogy kisebb gyerekként a nagyobbak rászedtek, becsaptak valamivel? Mi történt és hogy éreztél akkor?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 22:04
1/8 anonim válasza:
Alsó tagozatban végig ez emnt, legalábbis próbálkoztak a angyobbak mindenkivel.
2/8 anonim válasza:
Volt, hogy álltunk a haverommal sorban a büfénél, és egy felsős szólt, hogy kint van az a csávó aki ilyen pörgő sz*rokat árul (abban az időben mindenkinek ez volt a menő). Kimendtem, persze semmi. Haverom szerencsére bent maradt a sorban, így visszaálltam én is mellé. Azt éreztem, hogy a hülyéje nem tudta elérni amit akart, szóval örültem :)
3/8 anonim válasza:
(Ha valakinek nem egyértelmű: Azérz mondta, hogy előrébb merüljön a sorban.)
5/8 anonim válasza:
4 nagyobb testvérem van. Az egész gyerekkorom abból állt, hogy rászedtek és becsaptak.
Nagyon rossz volt, hogy állandóan szivattak.
7/8 anonim válasza:
3 éves voltam, elhitették velem a pohárba öntött sörről, hogy almalé
....
8/8 anonim válasza:
Fordítva történt ilyen gyerekként, de arra nem vagyok büszke. Fosást nyalatni az egyik ismerőssel, a húgom combjáról, mondván hogy finom csoki... szinte látom, ahogy a lapulevéllel végigsimít a tesóm combján, felszívva a hasmenést, majd nyalás...
A 80-as évek más volt. Vad, kalandos, de úgy volt jó ahogy. Megvertek, elvették a pénzem, megint megvertek, de valahogy estére mindig minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!