Van egy 16 éves unoka húgom akit nagyon szeretek és nagyon fontos a számomra! Szerintetek én keressem vagy várjam meg míg ő fog engem ?
22# Hogy te mekkora egy tahó vagy!
Remélem kerülsz majd hasonló helyzetbe mint a kérdező és akkor majd valami bugris ugyanígy leugatja a fejedet mint itt te most.
Egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy az unokahúgod is ugyanígy mondaná el ezt a történetet... Még olvasni is rossz, amit írtál. Hogy lehet ennyire ráakaszkodni egy hozzád képest kislányra, a leírtak szerint éveken keresztül?
"bármi ami nekem nem kellett mindent neki adtam" aha, ez ismerős. Így kaptam én is - kéretlenül - sok mindent: pl. fél doboz kockacukor, egy pár 38-as szandál (a 40-es lábamra), 1 liter használt étolaj, kibontott hajfesték (nem festem a hajam). A csúcs az 1 db BKV-jegy volt - 200 km-re élek Budapesttől. Aztán egyszer én is megkaptam, hogy milyen hálátlan vagyok, pedig ő mindent megadott nekem...
24# Ja, mert te veled valaki ilyen volt , akkor máris átvetíted a te storydat és a te érzéseidet a kérdező történetére.
És duplán bunkó vagy: ugyanis aki a bontott cukrot és a többi apróságot neked adta, annak ezek valószínűleg komoly értéket képviseltek.
Biztosan nem ismered azt a storyt amikor az özvegyasszony 1 garast tett a perselybe......
Ez baromira NEM térítés, semmi köze a valláshoz.
A morálhoz van köze.
De látom, te ilyen személyiség vagy.
Kár beléd a szóért, sötét vagy mint az éj 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!