Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van egy 16 éves unoka húgom...

Van egy 16 éves unoka húgom akit nagyon szeretek és nagyon fontos a számomra! Szerintetek én keressem vagy várjam meg míg ő fog engem ?

Figyelt kérdés
Mostanában eléggé eltávolodtunk egymástól, igazából más nincs is akivel szoktam találkozni vagy elmenni ide oda, csak eddig vele. Minden barátnőmnek van párja és családja én meg egyedül vagyok teljesen. Nemrég nagyon nehéz időszakon mentem keresztól, elvesztettem a látásom cisztám alakult ki. Ő azt mondta nekem hogy én csak sajnáltatom magam és játszom a halottat , a front miatt le volt ereszkedve a szemhéjam és a szememet sem bírom sokáig nyitva tartani. Azt is mondta hogy ő biztosan nem fog engem sajnálni, épp csak azt nem tette hozzá hogy megérdemlem ami történt velem az elmúlt időben. 3 hete nem is beszéltünk irtó rosszul esett hogy így bánt velem és hogy lehülyézett kinevetett. Én mindig segítettem amiben tudtam, ha tanulásban kellett ha beteg volt vagy akármi másban. Mindig kapott tőlem sok mindent, parfümöt testápolót tusfürdőt ruhákat, bármi ami nekem nem kellett mindent neki adtam, olyan voltam neki mint a saját nővére lennék, nem csak unoka testvér. Engem nagyon megbántott ahogy beszélt és viselkedett velem szemben, Mindent azért nem lehet a tini korra fogni, az is benne van hogy irtó neveletlen. De szerintem azért még sem kellene így viselkedni a másik emberrel, aki még ráadásul beteg is.

2022. aug. 26. 15:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy te csak azért ragaszkodsz hozzà mert magányos vagy. Ha lennének barátaid (akikkel kimozdulhatsz) akkor is ennyire szívesen lennél vele? Független attól, hogy az unokatestvéred. Hány éves vagy? Nem lehet, hogy túl idős vagy hozzá? (Köztem és az unokatestvérem közt 12 év van, szóval simàn lehet nagy korkülönbség.)
2022. aug. 26. 16:38
 12/47 anonim ***** válasza:
23%
Zizzzegtess meg pár húszezrest a kiscsaj egyből megjelenik hidd el...Nem nem őt fikázom a generációja ilyen. Te meg tényleg magányos vagy és azért függsz rajta , semmi köze a rokonságnak. Egy barátság kétoldalú itt meg igencsak elbillent.
2022. aug. 26. 16:51
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem csak azért ragaszkodtam hozzá mert ennyire egyedül vagyok. Hanem mert szerettem vele lenni. 25 éves vagyok. Kisebb korunkban is jóba voltunk. Sokat játszottunk együtt. O inkább csavarog cigizik pasizik. Mint a mai tini lányok. Igen szívesen voltam vele. Sokszor volt itt nálam, bár nem mindig viselkedett úgy mint egy normális csaj, direkt hergelte a kutyámat ami elég nagy és nagyon ugat haragszik az idegenre. A cigi csikket el dobálta az udvarra azért szóltam is neki szerintem ez nem tetszett neki.
2022. aug. 26. 16:52
 14/47 anonim ***** válasza:
26%

Hagyd a francba!

Törődj bele hogy most elviselhetetlen.

Ha szerencséd van, akkor néhány hónap /év múlva normálisabb lesz és akkor ő keres téged.

Ha nem keres majd, akkor teljesen el is lehet felejteni.

Inkább társat keress magad mellé!

2022. aug. 26. 17:01
 15/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14-es🥰
2022. aug. 26. 17:03
 16/47 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2022. aug. 26. 17:38
 17/47 anonim ***** válasza:
41%

Tehát elveszetted a látásod nemrég, de már meg van oldva hogy használd a gépet vagy tudj a telefonon írni? ? Amúgy nekem volt olyan ismerősöm hogy rám tukmált mindent ami neki nem kellett, és úgy vélte, ezért le vagyok kötelezve neki, vagyis azt kell tennem amit ő akar... Pedig zavaró volt amit csinált.

Az írásodból kiderül hogy egyrészt te jóval idősebb vagy az unokasódnál - hisz a korosztályodnak már családja van- , másrészt te sóztad rá a neked nem kellő dolgokat, és most sajnáltatod magad mert úgy viselkedik ahogy te akarod, pláne egy "beteg emberrel".

Amúgy meg harminc felé tartva mit lógsz egy kamasz gyereken? És ha pasizik meg csavarog? Abban a korban van, ez a normális, nem hogy az egy évtizeddel idősebb rokonnal lógjon...

2022. aug. 26. 17:45
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
*nem
2022. aug. 26. 17:46
 19/47 anonim ***** válasza:
15%
Igaza van #14-esnek, jobban jársz ha hanyagolod amíg ki nem növi ezt a csitri korszakot ha kifogja, még ha a figyelemre volt is féltékeny amit kaptál akkor is undorító ahogy viselkedett. Ha magányos vagy és beszélgetni akarsz stb, online chat vagy akár valamilyen online játék telefonon vagy Pc n is segíthet ha nincs a közelben értelmes ember, vagy akár edző terembe menni ha ilyesmi érdekelne vagy hasonló elfoglaltságok. Anno unokatestvérem is kissé magánzó volt de ilyen helyeken ismert meg barátokat akikkel a mai napig kapcsolatban van.
2022. aug. 26. 17:47
 20/47 anonim ***** válasza:
74%
Az nem tűnik fel senkinek hogy elvileg nemrég elvesztette a látását, de irkál a gyakorira? De tegyünk úgy mintha sík hülye lennék, és elhinném. Ebben az esetben egy dolgot mondanék: ha azért adsz, hogy az utolsó nyamvadt használt cuccot, testápolót is a másik fejére olvasd, inkább ne adj semmit.
2022. aug. 26. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!