Miért kellett a bátyámnak beleintézkednie a magán dolgaimba?
"beleintézkedni"
FÁJ olvasni is.
szerintem nagyon sokan iszogattak és bulizgattak fiatalként, ezért nem kell elítélni.
Hát annyit tehetsz hogy elmondod az igazat, ahogy történt, igazából te nem csináltál semmi rosszat, legközelebb mondjuk anyudékkal lehetsz őszintébb a pialgatásról, meg a bulikról, de a többihez nincs közük, a naplód elolvasásáért még te haragudhatnál, azt nem volt joga elolvasni.
Azért ahogy olvasom, elég sokat ihatsz. És megértem a szüleidet is, hogy ezt nem akarják.
Bátyád születésnapján is részeg voltál. No comment.
Szegényke. Sajnálom, Kérdező. A bátyádnak semmi joga nem lett volna kutakodni a cuccaid között, főleg nem a naplódba beleolvasni.
De én azt nem értem, hogy már, amikor beleolvasott abba a naplóba, vagy felhozta neked/nektek, ezt az egészet, akkor már miért nem javítottad ki rögtön, hogy: "Nem úgy van az, azok csak kitalált történetek"?
Amúgy meg az hülyeség, hogy ott tartod az üres piás üvegeket a szobádba, most már te is látod/tudod, meg alapból, miért nálatok iszogattok a barátnőiddel, ha tudjátok, hogy a te szüleid ilyen szigorúak veeld? Érdekes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!