Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha oda kell adnom...

Mit tegyek, ha oda kell adnom a SAJÁT telefonomat a testvéremnek?

Figyelt kérdés

17f vagyok, kb egy éve vettem egy iPhone X-t, mert ki akartam próbálni hogy nekem tetszene-e az almás telók világa, és annyira beleszerettem a rendszerbe, hogy a napokban lecseréltem egy 13 Pro-ra, mert a két pont ahol elavulást éreztem az az akksi és a kamera volt, ez pedig minden igényem kielégíti.

Viszont anyum azt akarja, hogy az X-t adjam oda az öcsémnek (13f) aki egyébként 3 hónapja kapott egy samsungot, én pedig hiába mondom neki, hogy nem tudom odaadni mert el fogom adni a telefont (már megvan a vevő is..) nem érdekli.

Vállaljam a kockázatot és adjam el a telót (nagyon jó áron sikerülne eladnom hisz vigyáztam rá, sokat dolgoztam érte) vagy adjam oda az öcsémnek, így bukva a pénzt, és nincs is rá szüksége?

2022. aug. 21. 23:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%
jól tetted hogy eladtad
2022. aug. 22. 15:03
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezt a klasszikus kistesó/nagytesó felállást. Nagytesó felelősségteles, tudja kinek mi jár, megdolgozik a saját dolgaiért, kistesó meg olyan cuki és gyámoltalan, hogy a szülők a másik kontójára is mindent teljesítenek neki. Aztán csodálkoznak, ha nem tud felelősséget vállalni. Ha ne adj isten sikeres leszel, anyád még azt is el fogja várni, hogy lakást vegyél neki.
2022. aug. 22. 15:09
 33/35 anonim ***** válasza:
23%
19, az apja egyetértett vele, innentől nehogymár legyen mint szégyelnie. Gyerek és asszony sírása nem számít :P
2022. aug. 22. 15:25
 34/35 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta dolgozok, 16 óta suli közben is, van bőven félretett pénzem mert tudom mi az ami érdekel és arra gyűjtök :) Az X-t pedig nem tartottam meg, így nincs is vita tárgya, pár 10 ezret buktam de az is csak a rossz akksi miatt :)
2022. aug. 22. 15:41
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy eladtad Kérdező! Azt akartam leírni én is, mint előttem mindenki, de látom, ez a része már megoldódott a dolognak.

Kisöcsiddel ne foglalkozz, valószínűleg az enyém is ugyanezt csinálná, ilyen helyzetben.

2022. aug. 23. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!