Mit tegyek, ha oda kell adnom a SAJÁT telefonomat a testvéremnek?
17f vagyok, kb egy éve vettem egy iPhone X-t, mert ki akartam próbálni hogy nekem tetszene-e az almás telók világa, és annyira beleszerettem a rendszerbe, hogy a napokban lecseréltem egy 13 Pro-ra, mert a két pont ahol elavulást éreztem az az akksi és a kamera volt, ez pedig minden igényem kielégíti.
Viszont anyum azt akarja, hogy az X-t adjam oda az öcsémnek (13f) aki egyébként 3 hónapja kapott egy samsungot, én pedig hiába mondom neki, hogy nem tudom odaadni mert el fogom adni a telefont (már megvan a vevő is..) nem érdekli.
Vállaljam a kockázatot és adjam el a telót (nagyon jó áron sikerülne eladnom hisz vigyáztam rá, sokat dolgoztam érte) vagy adjam oda az öcsémnek, így bukva a pénzt, és nincs is rá szüksége?
Jól tetted, hogy eladtad Kérdező! Azt akartam leírni én is, mint előttem mindenki, de látom, ez a része már megoldódott a dolognak.
Kisöcsiddel ne foglalkozz, valószínűleg az enyém is ugyanezt csinálná, ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!