Hogyan legyek jobb mint a testvérem?
Tegyük fel, létezik egy olyan objektív mérce, ami alapján megállapítható, hogy egy ember jobb a másiknál. Szerinted, ha ez alapján jobb lennél, az megakadályozná a testvéredet abban, hogy leszóljon?
Legfeljebb utólag lehet röhögni. Az én bátyám már 13 évesen b*zizott engem, mert nincs barátnőm, mert hogy neki ilyenkor már volt, a földbe döngölve az önbizalmamat. Ma mi van? Én boldog kapcsolatban több mint 10 éve, házasság, család, ő meg ki tudja hányadik barátnőjén túl (mert hogy az összes kidobta egy idő után).
Ha mások eltőtt csinálja ezt, akkor - ha lesz rá módod - négyszemközt mondd neki: "Figyelj, nagyon rosszul esik amit csinálsz velem. A későbbiekben az életben előfordulhat bármikor, hogy csak egymásra számíthatunk. Szerintem inkább szeressük egymást és szövetségesek legyünk."
Ha nem hallgat rád, akkor próbálj nem foglalkozni vele.
Ha versengeni akarsz vele, az is egyfajta "vele való foglalkozás". Keresd meg hogy miben vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!