Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérek között lehet feltéte...

Testvérek között lehet feltétel nélküli szeretet?

Figyelt kérdés

2022. aug. 13. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
#10 kösz az életvezetési tanácsot, természetesen tud róla, sőt, azóta igyekezett is normálisabban viselkedni velem és a hozzátartozóimmal. És amúgy ha nincs is igaza, néha mindenkinek jólesik, ha támogatják az agymenését egy bizonyos szintig. Ha a feleségemnek nincs igaza mondjuk egy barátnőjével való vitában, nem mondom meg neki, csak hagyom, hogy kieressze mellettem a gőzt. Olyan vita meg nem nagyon van családtagok között, hogy igazán rendet kelljen tenni, és akkor sem mindegy a stílus. Nem mondanám teljesen papucsnak magam, de ez egy kompromisszum, amit olykor megkötök, nem kell mindig okosnak lenni.
2022. aug. 14. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
8:nem egy családot ismerek ahol a gyerekek a szülők felé sem néztek amikor felnőttek, csak tehernek tartották őket, a házastárs meghalt,vagy félrelépett, vagy csak szimlán lesz@rta életepárját, Egyetlen "támasz" a testvér maradt. Nem kéne a jó testvéri kapcsolatokat olyan könnyen eldobni.
2022. aug. 14. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
#12 és pont ezt írta 8. A testvéri kapcsolat megmaradt. Minket is úgy neveltek kicsi korunktól kezdve, hogy nézd meg, szülőd hogy beszél a testvérével, pedig ő az, aki életed végéig megmarad neked. Ettől függetlenül ez a szeretet nem feltétel nélküli, amit a kérdező kérdezett. Csak az anyák éreznek feltétlen szeretetet, minden másnak a fokozatát, kitételeit igenis megválasztjuk. Az más kérdés, hogy mindenkinek jobb, ha a testvéreivel jóban van, de nem helyezi a saját családja fölé. (Nekem már ment tönkre kapcsolatom amiatt, hogy az aktuális páromnak fontosabb volt a húga, mint én, és nem dramatizáltam túl, nem csináltam belőle problémát, a mindennapi apróságokban érződött, hogy jobban kötődik a családjához, mint hozzám, szinte pótanyja a húgának. Ilyet nem veszek feleségül, és kész. Nekem is vannak testvéreim, szeretjük egymást, rendszeresen beszélünk, ha kell, ott vagyunk egymásnak, gyerekkorunkban falaztunk egymásnak. De ez nem feltétel nélküli a szó szoros értelmében.
2022. aug. 14. 20:23
 14/15 Kekcsi ***** válasza:
40%
Feltételes szeretet nem létezik, sem testvérek, sem mások között.
2022. aug. 15. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van egy nővérem (18) és egy húgom (14), és minden túlzás nélkül mondom, hogy legjobb barátnők vagyunk. Szinte mindenhova együtt megyünk, nagyon szeretjük egymást, és mondhatom, hogy feltétel nélkül. És bármit megtennénk a másikért (nem csak tennénk, már tettünk is, de most azt nem fejtem ki, hosszú lenne).

16/L

2022. aug. 20. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!