Nagytesók, ti mit tennétek a helyemben?
Egy valasz a sracra vonatkozott. Nem tudom, milyen viszonyban vagy vele, egy baba az ő felelőssége is, szerintem beszélhetnél vele is. Ennél gyatrabban úgysem fognak védekezni...
A youtube-os videókat is mutathatod neki, az egyik módszer csak rendet tesz a fejében! Kiabalni, veszekedni viszont nem érdemes ilyenkor!
19-esre tegyél magasról!
Beszélgess a húgoddal, mondd el a félelmeidet. Az abortusz nem gyerekjáték, nem beszélve a gyerek felnevelésről gyerekként.
A naptármódszerrel főleg ilyen fiatalon nagyon rövid időn belül terhes lesz, ezt mindenképpen tudatosítani kell benne. Valaki felvetette, hogy beszélj a sráccal, szerintem nem hülye ötlet, gondolom ő sem akar apa lenni még.
Nem érdekelne túlzottan, az ő döntése.
Annyit kérnék, hogy miután meglett a baba, ne akarják rám bízni, mert nem vagyok bébiszitter :D
A nemi betegséget egy szintén elsőbálozó sráccal túlparázod. Oké, hogy orál meg akármi közben is meg lehet fertőzödni, de más fiatalok a többedik kapcsolatukban védekeznek "csak" fogamzásgátlóval, mégsem tarol a szifilisz. Ha nincs semmi tünetük, nem kell őket vizsgálgatni.
A terhesség elleni védekezésnél kérdezd meg, tudja-e hogy a spermium 5 napot is elvárakozik a szervezetében peteérésig? Vannak, akik még azt is hiszik, hogy elég a peteérés egy-két napját kihagyni (és a peteérés időpontjával is simán tévednek 1-2 napot, mert nem olyan egyértelmű az)... Nem mintha akár egyhetes kihagyással is biztonságos lenne a dolog.
Én is az ismeretterjesztő videókat, írásokat ajánlom, és még valamit. A legtöbb ember ismeretségi körében van nem egy olyan személy, aki úgy esett teherbe, hogy azt hitte, hogy akkor éppen úgysem lehetséges. Ha ti is ismertek ilyeneket, hívd fel rájuk a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!