Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h jó nagytesó...

Mit tegyek h jó nagytesó lehessek?

Figyelt kérdés

hamarosan lesz egy kisöcsém aki csak a féltesóm lesz. én vagyok jelenleg a legkisebb a családban, van két nagy tesóm, a nővérem 19 éves, a bátyám 21. azt szeretném, h majd úgy nézzen fel rám mint én a nagy tesóimra, és h majd ha nagyobb lesz velem is szívesen jöjjön el bárhova.

12/L

2013. júl. 28. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ez nagyon aranyos kérdés. Hát gondolj bele, te mit szerettél velük csinálni. Biztosan vannak olyan közös emlékek, amiket szívesen visszahoznál. Ezeket tedd meg vele is. Kérdeztesd néha-néha mit szeretne, és lepd meg vele. A lényeg az, hogy legyetek sokat együtt. :)
2013. júl. 28. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy:)

Szeresd nagyon, és minden jó lesz, a többi majd kialakul:)

Játssz vele majd sokat, foglalkozz vele, és akkor majd ő is szeretni fog nagyon:)

2013. júl. 28. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Jól sejtem, most fog születni ugye? Érdemes sokat segítened anyukádnak majd a pelenkázásnál, és hasonlók. Ez is közelebb hoz benneteket.
2013. júl. 28. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, az 1. és 3. válasz az enyém, csak közben érkezett egy új. :)
2013. júl. 28. 19:34
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat és igen most fog születni, még 1 hónap :)
2013. júl. 28. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is 12 éves, és most született kistestvér, aki 2 és fél hónapos. Mikor a kislány oda bújik hozzá, megpuszilja, a pici nagyon bámulja, nevet rá, keresi a szemecskéjével.

Majd ha megszületik a testvérkéd, nagyon kis cuki lesz, meglátod, jó érzés lesz dajkálni. Jön majd minden magától :)

2013. júl. 28. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos testvér leszel az biztos! :)

Játsszál vele sokat, beszélgess is vele, mert ez is fontos. Ha valami olyasmit csinál, amit nem szabad, kedvesen szólj rá, hogy ne, mert pl. leesik a váza az asztalról. A gyerekeknél nagyon fontos a magyarázkodás, mert ebből érti meg, mit szabad és mit nem. Igaz, te a testvére leszel, de a testvérek is nevelhetik a kisebbeket :)

Olvass meséket is neki, az is jó!

Egy fiúbarátomnak is van kistestvére. Ő is vigyáz rá, játszik és beszélget vele sokat. Szokott mesét is olvasni :D

2013. júl. 28. 20:10
 8/10 anonim válasza:
19%
ne verd agyba főbe őket állandóan!
2013. júl. 28. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Már a kérdésed is annyira aranyos, hogy biztosan szuper tesó leszel! :) Egy pici gyereknek csak az számít, hogy nagyon szeressék, és ahogy látom, te ezt meg tudod adni neki! Csak vigyázz rá, tanítsd meg neki amit már tudsz és játssz vele sokat, de már előre megmondom, hogy imádni fog téged! :)
2013. aug. 3. 01:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Megszületett az öcsikém :3 Szabi a neve és kis szőkésbarnás szívtipró <3 nagyon imádjuk egymást. Lassan másfél éves lesz. Délután, amikor haza érek suliból, edzésről mindig kitopog a kis lábacskáival és jön oda, üdvözöl baba nyelven és várja, hogy felemeljem. Ha kap egy új játékot (még ha én vettem neki akkor is) jön oda és mutatja hogy milyen jó. Ha sír, anyán és az apukáján kívül csak én tudom annyira felvidítani, hogy nevessen is :) Ha elmegyünk sétálni mindig nyújtja az apró kezecskéjt, hogy fogjam meg. Este addig nem alszik ameddig nem kap tőlem is jó éjt puszit (ez akkor rossz amikor nem alszom otthon, mert akkor telefonon nehéz.) Egyszer barátnőmnél aludtam és este anyáék hívtak, hogy beszéljek Szabival mert nem akar aludni. Puszi hangot kellett kiadnom ő meg a telefont az arcához rakta :) nagyon aranyos. Amikkor átjött egy barátnőm (kb. 4 hete)bezseléztük a haját (persze nem nagyon és csak annyira hogy éppenhogy úgy maradt) és úgy elmentünk sétálni. Mindenki mondta a játszón hogy milyen kis adonisz :D azóta az a barátnőm a hajas lány és amikor átjön Szabi mindig hozza a fésűt meg a hajzselét :D (nem akarjuk hozzá szoktatni ezért nem szoktuk megcsinálni a haját csak akkor ha hajmosós nap van) szülinapjára meg karácsonyra kapott "menő" ruhákat (hózentrógeres farmer amin a hózentróger lóg, v-nyakú pólókat, egy sapit [snapback] stb.) és amikor mondim hogy milyen szép a ruhája mindig mondja hogy van még ilyen pólóm kérsz egyet? szívesen odaadom nekem van sok vagy megpróbálja ráadni a lábamra a cipőt, a hózentrógert megpróbálja átrakni az én nacimra, rám nyomja a sapiját. Nagyon aranyos kedves udvarias kissrác :) egy adonisz <3 nagyon imádjuk egymást <3
2015. jan. 24. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!