Menniyre szoros a testvére(i)ddel a kapcsolatod? Hány tesód van? Hány év köztetek a korkülönbség? Milyen nemű vagy te, és milyen nemű(ek) a tesó(i)d? Fél- vagy édestestvérek vagytok?
Természetesen azoktól kérdezem, akiknek van legalább egy tesójuk.
Ő évekkel később a 1 várossal mellettünk talált munkát, akkor egy pár hónapig nálunk is lakott. Azóta ott vett házat, így heti 1-2 alkalommal biztosan találkozunk is.
Ha bármelyikünknek segítség kell, tudja h számíthat a másikra.
2022. júl. 2. 18:21
12/15 anonim válasza:
1 bátyám van, 6 év van közöttünk. Szerencsére mindig jó volt a kapcsolatunk, a korkülönbség ellenére szerettünk együtt lenni. Ma is jó és szoros szerencsére:D
2022. júl. 3. 12:30
13/15 anonim válasza:
Fiú vagyok. Egy nővérem van. 5 évvel idősebb nálam. Általában rendben volt a kapcsolatunk, amikor mindketten tinik voltunk talán jobban. Most neki van egy féléves kislánya és együtt lakunk, én meg munkát keresek. Vannak vitáink, illetve meg kell még szoknom, hogy ha nem látom máshol a babát, akkor biztos alszik és csendesnek kell lenni.
2022. júl. 4. 19:09
14/15 anonim válasza:
én egy 14 éves lány vagyok. van egy bátyám (16) meg egy öcsém (11). nem jövünk ki valami jól folyton szekálnak (öcsém néha verekszik is). szüleim állandoan az ő kedvükbe jár és csak utánuk következek én. 3 szobás panellakásba lakunk újpesten. egyik szobába apa meg anya lakik másik szobába a nagyi élt harmadikba pedig a bátyámmal és öcsémmel laktunk. amikor nagyi nemrég meghalt a szobáját a szüleink bátyámnak adták én meg azóta is öcsivel lakok. inkább adták volna nekem én vagyok a lány nekem jobb lenne külön főleg hogy mostmár menstruálok is 2 éve igy kényelmesebb lenne nekem egy külön szoba. jó lenne elvonulni de ehelyett az öcsém szekálását kell elviselnem.
2022. júl. 5. 06:37
15/15 anonim válasza:
Egy 11 évvel fiatalabb öcsém van, lány vagyok. Nyilván szoktunk veszekedni meg egymás agyára menni, de mindennél jobban szeretem. Mintha a másik felem lenne. Ő is baromira kötődik hozzám. Emlékszem, mikor az első barátomat hazahoztam, korából adódóan nem nagyon értette még ezt a romantika dolgot és baromi féltékeny volt :D
A történethez hozzá tartozik, hogy ovis koromtól kezdve könyörögtem egy kistesóért. Szüleim is akarták, csak hát így jött össze.
Jövő nyáron elköltözöm, viszonylag messzire. Nem tudom, ez hogyan fogja befolyásolni a kapcsolatunkat, de nagyon remélem, megmarad a kötelék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!