Nem akar testvérem elmenni a táborba, mit tegyünk, hogy menjen?
21: hosszú..... :)
"gyakoris család" néven találsz videót a youtube-on....
Meg itt is a kérdések között.
Minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot egy megfelelő szervezettel, akár a helyi mentálhigiénés központtal, akár egy családsegítővel vagy a legközelebb a családterápián.
Testvérednek egyértelműen dühkezelési gondjai vannak, akár több is. Ma lehet még csak üvölt meg ablakokat csapkod, holnap lehet már titeket ver vagy épp mivan, ha egyszer megragad egy konyhakést a veszekedés hevében?
Tesódnak adok igazad. Úgy adja anyád táborba, hogy nem is egyeztet vele. Nagyon idegesítő tud lenni, ha egy ilyen korú lányt(???) meg se kérdeznek, mintha valami pisis ovis lenne. Lehet neki más tervei voltak.
Engem is 1x elküldtek, egyenesen Svájcig, mert ingyenes volt.... Akkora voltam, aki már nem igényli a felvigyázást, évek óta egyedül voltunk otthon tesómmal, a tábor már nem az én korcsoportomnak volt való. Rühelltem minden percét -_-
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!