Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem akar testvérem elmenni a...

Nem akar testvérem elmenni a táborba, mit tegyünk, hogy menjen?

Figyelt kérdés
Ma, hétfőn kezdődött tábor, péntekig tart 8-16-ig. Ez egy ingyenes informatikus tábor 6. 7. és 8. osztályosoknak, bemutatják nekik a robotok világát, van PS5, van VR szemüveg, van minden. A kaja egy nagyon jó étteremben van és a táborban is van nagyon sok finom nasi. Anyámmal veszekszik jelenleg is ebben a percben, üvöltöznek egymással, tesó nem akar menni, anya pedig erőlteti, hogy mennie kell mindenképp. Egymást ütik jelenleg ahogy írom a szöveget, konkrétan idegből csapta be a tesóm az ablakot, majdnem kiesett a helyéről. Teli torokból sír, nyavalyog, hogy unalmas, de anya csak üvölt, hogy ha már kikuncsorogta anya a tábort (húgom beleegyezése nélkül), hogy mehessen, akkor neki mennie kell. Hogyan vegyük rá, hogy menjen?

2022. jún. 27. 23:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll 8-as. Sajnos nem...
2022. jún. 28. 00:07
 12/32 A kérdező kommentje:
10-es Sajnos igen.
2022. jún. 28. 00:09
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Martinkánk! Te mindig akkor jelensz meg,amikor a legnagyobb szükségünk van rád! Egy fárasztó,meleg nap után csak a te családi problémáidra vágyunk! Merci🙏, köszönjük,hogy vagy nekünk.😘
2022. jún. 28. 01:20
 14/32 anonim ***** válasza:
96%

Pedig nem vagyok regi tag, de meg en is tudom ki az a Martin es a tesoja. Legenda.

Mindig jon valami új.

2022. jún. 28. 06:49
 15/32 anonim ***** válasza:
19%
Martin, már mondták páran: verj le egy nagy pofont a hülye tesódnak. Egyébként, ezt a szüleid rontották el, amikor nem nevelték a kis köcsögöt. És az ilyen elmebajos kölykök miatt tartanak sokan minden gyereket neveletlen hülyének.
2022. jún. 28. 06:50
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
A Martin saga folytatódik. Csak azt csodálom, hogy miért nincs már régen a húgod a pszichiátrián. TE meg mi a fenének laksz még mindig otthon? Tudod jól, hogy itt ezen nem tudunk segíteni, neked kéne lelépni.
2022. jún. 28. 06:50
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Megvan már a diploma Martin? Annyira kíváncsi lennék, hogy ha te végre elhúznál onnan és nem provokálnád azt a nyomorult gyereket vajon lenyugodna-e végre.
2022. jún. 28. 08:25
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Savlekotő: én is erre gyanakodtam.. :_D
2022. jún. 28. 09:49
 19/32 A kérdező kommentje:

Végül nem ment a táborba, kiharcolta.

Megvan a diploma de még nincs munka.

2022. jún. 28. 10:23
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Akkor addig menj másik helyre melózni

Ha nem találsz évekig munkát, évekig nem fogsz dolgozni?

2022. jún. 28. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!