Hugom férje fura?
" hogy miért nem megyek hozzàjuk( több 100 km van), akkor nem tudok semmit intézni... "
hát ember legyen a talpán, aki ebből megérti, hogy ki az, aki nem tud semmit intézni, Te vagy a sógorod ??
Kár, hogy a kérdezők ritkán olvassák végig saját fogalmazásukat és emiatt nem igazán értelmesek a mondataik.
#13 mit nem értessz ezen? :D
A sogór hivta a kérdező anyját, hogy miért nem költözik hozzá? (kérdező anyjához).
Erre írta zárójelbe a kérdező, jogy az édesanyja 100 km-re arrébb lakik, így ha ideiglenesen odamegy, akkor csak lassan tudja intézni a dolgait,és ha valamiért hirtelen be kell szaladnia, akkor nem tudja elintétni.
Itt nem azzal van a probléma,hogy megunt téged a sógor. (Ez akár lehet jogos is). Itt a probléma az, hogy a kedves sógor anyucinak panaszkodik,aki az ő nevében tolmácsol neked. Te pedig hallgatsz,mert ígyis zűr zavar van otthon...
Hát tudod mikor! Ülj le a tesóddal,és mondd el neki,hogy miért jöttél el onnan. Mielőtt még a kedves férje valamivel beeteti ellened.
Én is azt mondom, hogy a sógorod volt a hibás. Nem azért, mert már nem bírta tovább, hogy a vártnál tovább ott laktál, hanem mert nem a szemedbe mondta, hogy keress valami megoldást.
Szerintem ezt nem jó tagadni, elhallgatni, nehogy már a hülye sógor miatt romoljon meg a tesóddal a jó viszonyod.
Én azt tenném, hogy amikor hármasban vagyunk, akkor elmondom, hogy köszönöm, hogy ennyi ideig itt lehettem, és sajnálom, hogy tovább alkalmatlankodtam a vártnál, de tudod, sógor koma, nagyon rosszul esett, hogy nem a szemembe mondtad, hogy már terhes vagyok a számodra, hanem az anyámon kérted számon, hogy miért nem lakhatok nála. Felnőttek vagyunk vagy mi a szösz, nem egymás feje felett intézzük a problémáinkat!
Ettől te is megkönnyebbülsz, a sógor is vágni fogja, hogy balfasz volt, és a húgod is megérti, hogy mi van, és tovább lehet lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!