Ajándék ötlet 8 éves másodikos lánynak?
Figyelt kérdés
A 8 éves másodikos húgomnak szeretnék ajándékot venni születésnapjára. Szeret olvasni, de nem tudom milyen könyvek lennének neki jók. Tudtok neki való könyveket vagy bármi más ötletet ajánlani?2022. máj. 23. 16:39
11/34 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg, hogy mit szeretne? Nálunk ez kiválóan működik
12/34 anonim válasza:
Ha szeret kreatívkodni én inkább olyasmit vennék neki, amiben kiélheti magát. Vagy a könyveihez kapcsolódó apróságokat, rengeteg Harry Potteres dolog van amivel sokáig lekötheti magát, vagy tartósan megmarad neki emlékbe. Én magamból indulok csak ki, gyerekként akármennyire is szerettem olvasni, az apróságok, kreatív dolgok jobban elvarázsoltak ajándék terén.
13/34 anonim válasza:
Robotporszivo,Arab szótár,ingyen jóslás,wellness jegy,kimkárdásien sminkkészlet
14/34 anonim válasza:
Pénz v könyvutalvány
Az én unokahúgaim is azt kapnak, minden dzarjuk megvan
16/34 anonim válasza:
Ha kézműveskedni szeret, akkor gyöngyök+vékony drót és gyöngyfűzős könyv, vagy zsenília+hozzá könyv. Akvarel ceruza, pasztel ceruza még olyan ami esetleg nincs neki és aki szertei az ilyesmit az örülne neki.
17/34 anonim válasza:
Klasszikusok?
Két lotti
Kis herceg
Május 35
Micimackó
18/34 anonim válasza:
Anne otthonra talál
Ennek a korosztálynak a lányai szokták szeretni, és most pont nem divat, úgyhogy valószínűleg még nem olvasta.
19/34 anonim válasza:
Saját készítésű süti és egy állatkerti délután
20/34 anonim válasza:
Harry Potter Mystery Wand szerintem örülne ennek. Emagon van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!