Segítség?! Ötlet? Mit csinálhatnék? . -.
mindig van egy testvér, akit jobban szeretnek.
És ha zavar a kövérezése, fogyj le.
15/L, van nekem is kistesóm
Szerintem meg ne foglalkozz vele, mert ha látja rajtad, hogy zavar a viselkedése, tehát eléri vele a célját, azt hogy téged bántson, annál inkább csinálni fogja.
Lekövérez? Mondd neki, hogy "lehet, hogy nekem hurkáim vannak, de te meg hülye vagy, de én bármikor lefogyhatok, te viszont mit kezdesz a hülyeségeddel?" Egy 12 éves gyereknek ilyen oltás bőven jó. Vagy egyszerűen csak röhögj a képébe. Meg fog lepődni, hidd el.
Ne úgy reagálj a viselkedésére, ahogy az elvárható volna, csinálj úgy, mintha teljesen hidegen hagyna, meg fogja unni, hidd el. ;)
Sajnos manapság egyre inkább kezd elterjedni az, hogy a 12 éves korosztály bulizik és fiúzik.
De a kérdésre visszatérve, szerintem próbáld meg figyelmen kívül hagyni, ha látja, hogy nem érdekel, akkor talán abbahagyja. Vagy esetleg, ha beszól, akkor rendezd le annyival, hogy "köszönöm, de nekem jó így.." vagy valami hasonló.
A rokonaid pedig lehet, hogy azért nem hozzák fel a fiú témát, mert látják, hogy téged még nem hoz lázba. Beszélj velük másról.
Óóóóó, 12 éves, mindenki dícséri, egy lightos jól irányzott rúgással szét lehet verni az önbecsülését ha jó pontra tapintasz, pl nagy az orra, lófoga van, kicsi a melle, eláll a füle, zsíros a haja, VALAMI.
Plusz igen, ez a "lehet hogy kövér vagyok de te meg hülye, én lefogyhatok na de veled mi lesz?" is megpróbálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!