Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ajándék ötlet 8 éves másodikos...

Ajándék ötlet 8 éves másodikos lánynak?

Figyelt kérdés
A 8 éves másodikos húgomnak szeretnék ajándékot venni születésnapjára. Szeret olvasni, de nem tudom milyen könyvek lennének neki jók. Tudtok neki való könyveket vagy bármi más ötletet ajánlani?

2022. máj. 23. 16:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%
Mi nem ismerjük a húgodat.
2022. máj. 23. 16:54
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
A könyvesboltban biztos örömmel segítenek hogy mi most a népszerű.
2022. máj. 23. 16:54
 3/34 anonim ***** válasza:
89%

És miket szeret olvasni? A bármi más ötlethez ennél több információra lenne szükség. Mennyi pénzed van az ajándékra? Milyen érdeklődései vannak? Tündérek, HP, W.Í.T.C.H., Winx, Barbie, Scooby Doo, Csingiling, korán kezdi a horrofilmeket - mik érdeklik, miket szeret?

Ha nem vele élsz, és fogalmad sincs ezekről, kérdezd meg anyukádat. Talán vágyik valami nagyobb dologra, és találgatás helyett abba tehetnéd a pénzed.

2022. máj. 23. 17:00
 4/34 anonim ***** válasza:
94%
Vidd el amgaddal köynvesboltba és mondd neki hogy válasszon amit szeretne magának.
2022. máj. 23. 17:07
 5/34 A kérdező kommentje:
Geronimo Stiltont szeret olvasni, de már rengeteg részén túl van. A Harry Pottert is nagyon szereti, olvasta is és a filmeket is látta már. Kreatívkodni is szeret (gyurmázni, festeni, rajzolni, stb.). Ritmikus gimnasztikázik. Az, hogy az ajándék mennyibe kerül, nem fontos.
2022. máj. 23. 17:07
 6/34 anonim ***** válasza:
96%
Tea stilton (a geronimo stilton lány változata), egy ropi naplója, egy zizi naplója
2022. máj. 23. 17:10
 7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2022. máj. 23. 17:11
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Kathleen Duey lovas regényei pont ennek a korosztálynak szólnak, én imádtam a musztángosat.

Egyébként érdeklődj, hogy mi érdekli, mit szeretne, esetleg van-e valami élmény amire vágyik.

2022. máj. 23. 17:24
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, milyen könyvek sorakoznak a polcán, (vagy ott, ahol tartja őket), így láthatod, hogy mi az, ami megvan neki, illetve milyen témájú, stílusú könyveket szeret.

Ha nem bíznád a véletlenre a döntést, biztosan örülne egy Libri utalványnak is, abból tényleg azt vehet, amit akar.

Esetleg gyöngyfűző, ékszer készítő készlet.

2022. máj. 23. 17:46
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebben a korban a Fairy Oak volt a kedvencem.
2022. máj. 23. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!