Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a húgom eltávolo...

Mit tegyek ha a húgom eltávolodott tőlem?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok, a húgom 22

1 éve elköltözött és továbbra is egy városban élünk. Időközben lett egy pasija aki szerintem befolyásolja és kihasználja amióta együtt vannak haza sem jár alig beszélünk, személyesen alig akar még visszaköszönni is... Mit tegyek ebben a helyzetben? Ez így nem normális szerintem...

2022. ápr. 22. 00:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ritka ilyen értelmes vitát látni gyakorin, úgyhogy nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak. :) Én vagyok a hatos (22) és azzal egyetértek, hogy pl. házasság után, gyerekvállalás után, az elsődleges prioritásnak az új családnak kell lennie, bár én itt még nem tartok a kapcsolatomban.

Szerintem azzal nincs semmi baj, ha az ember nem tud 100%-ot nyújtani mindenhol, amíg a tőle telhető maximumot megteszi és nem azt tekinti az egyértelműen helyesnek, hogy családot, korábbi barátokat ignorálja. Nekem olyan szempontból szerencsém van, hogy a barátomat nem zavarja, ha nélküle megyek néha szórakozni, ezekből az alkalmakból próbálom a maximumot kihozni, minél több időt mélyebb beszélgetéssel eltölteni a barátaimmal. Sokszor igyekszek olyan programokat is szervezni, ahova viszem a barátomat is, találkozni a régebbi barátaimmal. Sokat segít pl. a messenger. Ha mondjuk időm nincs is mindig találkozni barátokkal, arra figyelek, hogy bizonyos időközönként írjak, kérdezzem meg hogy vannak, mert ha nem is tökéletes, legalább tudják hogy gondolok rájuk és ha baj van számíthatnak rám. Szóval az igaz hogy kevesebbet vagyok velük, mióta kapcsolatban vagyok, de a kapcsolattartásra figyelek.

Családra még jobban figyelek, főleg a húgomra, vele annyi programot szervezek amennyit tudok, mert szerintem az az egyik legkülönlegesebb kapcsolat és csak egy van belőle (nekem :D )

Kérdezőnek remélem sikerül javítani a kapcsolatán a tesójával, esetleg próbálj minél többet találkozni vele és figyelj rá, hogy ne kritizáld a kapcsolatát, mert az ellened fordíthatja.

2022. ápr. 22. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, az "értelmes vitát" egyértelműen magamra vettem, mindig ilyeneket tolok, hasonló stílusban, itt, a gyakorin is és az életben is.
2022. ápr. 22. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben voltam mint te.

Elkezdtem kétségbeesetten menteni a kapcsolatunkat.

Egyik nap felébredtem és megkérdeztem, hogy mi a fenét csinálok.

Rájöttem, hogy nem csak nekem kell egy kapcsolatba beletennem mindent, és ez így non sense, hogy én mindent megteszek, ő meg elzárkózik előlem.

Szóval mivel nem akarta velem tartani a kapcsolatot, akkor meghagytam neki a teret amit igényelt.

2022. ápr. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!