Mit tegyek ha a húgom eltávolodott tőlem?
Én 28 éves vagyok, a húgom 22
1 éve elköltözött és továbbra is egy városban élünk. Időközben lett egy pasija aki szerintem befolyásolja és kihasználja amióta együtt vannak haza sem jár alig beszélünk, személyesen alig akar még visszaköszönni is... Mit tegyek ebben a helyzetben? Ez így nem normális szerintem...
Kérdező fiú vagy lány?
Próbálj kezdeményezni közös programokat vagy kérd a segítségét valami olyanban amihez nagyon ért.
Nem normális jelenség.
Mi honnan tudjuk, hogy mi történt a családban, mik lehetnek az okok?
Szerintem ez egy káros gondolat, hogy mindig az új szerelem a legfontosabb, és a család meg a barátok akik egész életedben melletted voltak, hirtelen háttérbe szorulnak. Persze egy idő után, mondjuk családalapításkor érthető, hogy barátokkal kevesebb idő jut találkozni, de minden új kapcsolatért hirtelen leszarni mindenki mást?
Baráti körben kifejezetten idegesítettek ezek az emberek, akik amikor új pasi/csaj volt a képben, akkor még messenger üzenetekre sem válaszoltak, aztán amikor meg szakítás lett a vége, fülüket-farkukat behúzva jöttek vissza.
Én (bár az idősebb testvér vagyok és szerintem az idősebb testvér felelőssége nagyobb a kapcsolat alakításában) amikor kapcsolatom lett nagyon figyeltem rá, hogy a testvéremmel és a közelebbi barátokkal ugyanannyit foglalkozzak mint előtte. Talán a távolabbi ismerősökkel foglalkoztam kevesebbet, de a család leszarása egy kapcsolat miatt szerintem rossz hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!