Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a húgom eltávolo...

Mit tegyek ha a húgom eltávolodott tőlem?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok, a húgom 22

1 éve elköltözött és továbbra is egy városban élünk. Időközben lett egy pasija aki szerintem befolyásolja és kihasználja amióta együtt vannak haza sem jár alig beszélünk, személyesen alig akar még visszaköszönni is... Mit tegyek ebben a helyzetben? Ez így nem normális szerintem...

2022. ápr. 22. 00:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező fiú vagy lány?

Próbálj kezdeményezni közös programokat vagy kérd a segítségét valami olyanban amihez nagyon ért.

2022. ápr. 22. 01:01
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem normális jelenség.

Mi honnan tudjuk, hogy mi történt a családban, mik lehetnek az okok?

2022. ápr. 22. 01:01
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Valami oka csak van ha köszönni sem akar.
2022. ápr. 22. 02:46
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
kamu
2022. ápr. 22. 05:42
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az normális jelenség, hogy ha egy friss szerelem egy ember életében, akkor az a legfontosabb. Én eddig még mindig így éltem meg a szerelmet, kapcsolatban levést. Te nem így működsz, ha szerelem lett az életedben, ugyanolyan fontos maradt mindenki, minden kapcsolatod, családtagok, barátok? Nekem soha. A fókusz akkor a szerelmemem volt. És szerintem az se rendellenes, hogy valakit befolyásol a legfontosabb kapcsolata (a párja), hatással van rá, formálja a személyiségét. Lehet persze, hogy rossz hatással van rá, ezt mi innen nem tudjuk, csak te ismered a szereplőket. Ha jó hatással lenne a testvéredre a párja, biztos üdvözölnéd a jelenséget. Nem jöhet össze minden, lehet, hogy most pont olyan párja van, aki rossz irányba befolyásolja, de lehet, hogy csak te látod így valamiért. Ők mit gondolnak rólad?
2022. ápr. 22. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez egy káros gondolat, hogy mindig az új szerelem a legfontosabb, és a család meg a barátok akik egész életedben melletted voltak, hirtelen háttérbe szorulnak. Persze egy idő után, mondjuk családalapításkor érthető, hogy barátokkal kevesebb idő jut találkozni, de minden új kapcsolatért hirtelen leszarni mindenki mást?

Baráti körben kifejezetten idegesítettek ezek az emberek, akik amikor új pasi/csaj volt a képben, akkor még messenger üzenetekre sem válaszoltak, aztán amikor meg szakítás lett a vége, fülüket-farkukat behúzva jöttek vissza.

Én (bár az idősebb testvér vagyok és szerintem az idősebb testvér felelőssége nagyobb a kapcsolat alakításában) amikor kapcsolatom lett nagyon figyeltem rá, hogy a testvéremmel és a közelebbi barátokkal ugyanannyit foglalkozzak mint előtte. Talán a távolabbi ismerősökkel foglalkoztam kevesebbet, de a család leszarása egy kapcsolat miatt szerintem rossz hozzáállás.

2022. ápr. 22. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:
cringe
2022. ápr. 22. 09:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én 28 éves nő vagyok. Nekem is december óta van kapcsolatom, augusztusban lesz az esküvőnk. Nagyon szeretjük egymást de emiatt a családomat nem hanyagolom el...
2022. ápr. 22. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező és más, aki úgy érzi, nem helyes az addigi legfontosabb embereket elhanyagolni a szerelem miatt. Láttam már olyat, főleg a saját apámnál, hogy sose vált le a születési családjáról a szerelem, házastárs, házasság javára. Én meg ezt nem tartom helyesnek. Nem vagyunk egyformák, gondolkozhatunk különbözőképpen, ez egy szabad fórum és a kérdező véleményekért jött ide, biztos el is fogadja őket.
2022. ápr. 22. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Hatos, ha te ezt tényleg így tudtad kivitelezni szerelem idején is, felnézek rád. Nekem soha nem sikerült és ezt el is fogadtam már, nem is fog jobban sikerülni, nem is feszülök bele (45). Nem ismerek olyan embert, magamat is beleértve, aki ezt így tolná, mint te. Csak könyvekben meg pszicho cikkekben olvastam erről. Szerinted amit én írok, rossz hozzáállás. Nem kérdés, persze hogy az, egyetértek. Nem rossznak címkézném, inkább emberinek, esendőnek. A fejemben nekem is van egy kép, hogy kellene csinálni, ha egészséges személyiség lennék. Almási Kittitől is tudom, hogy kell nemet mondani, hogy kell egészséges, egyenrangú kapcsolatokban létezni. A valóságban nem működik. Lehet, te jobban csinálod.
2022. ápr. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!