Egy kétszínű, megbízhatatlan embernek beszéltem ki a családom, mert azok is csak bántani tudnak. Mit tegyek? Vajon továbbadja másoknak, amiket elmondtam neki?
Figyelt kérdés
Nagyon mar a bűntudat....onygilkossagon gondolkodom.
Soha nem beszéltem ki az itthoni bajokat, de most valahogy minden kijött belőlem....és pont egy semmirevalo embernek panaszkodtam.
Utál a család emiatt. Mit tegyek? Lesz egyszer még jó?
2022. ápr. 12. 22:34
31/39 anonim válasza:
30.: Hülyeség. Ha sz.r neki, ne tartsa magában! Ostobaság a családra hivatkozva tűrni csendben. Az illető meg valszeg rég elfelejtette már a kérdező családi problémáit.
32/39 A kérdező kommentje:
#29👍👍
2022. ápr. 17. 09:22
33/39 A kérdező kommentje:
#31 mondjuk ez, akinek elmondtam sokmindent, egy rosszindulatú ember, szóval biztos, hogy ahol teheti megy a pletykázás, de majd talál újabb alanyt, akin csámcsogni lehet...én meg soha többet semmit senkinek.
2022. ápr. 17. 09:28
34/39 anonim válasza:
33.: Rossz következtetés. Lelkizni kell, igenis szükség van olyan emberekre, akiknek kipanaszolhatjuk magunkat, ő meg nekünk, csak meg kell válogatni, hogy kinek. Máskülönben csak besavanyodsz.
35/39 NTBS válasza:
Ezen már nem vàltoztathatsz. De legközelebb ne tedd.
36/39 anonim válasza:
minden csoda 3 napig tart
1 het mulva mar nem lesz erdekes.
nem tudom hany eves vagy, de valj le a csaladodrol, ha tudsz
ha nem tudsz akkr meg siman csak kerj bocsanatot mindenkitol, akit megbantottal es figyelj oda, hogy ez maskor ne tortenjen meg
37/39 anonim válasza:
Azt azért jegyezd meg, hogy soha senkinek ne mondj el többé bizalmas dolgokat. Senki nem fogja titokban tartani, még a legjobb barátod is elmondja másnak. Lehet, hogy sajnálkozva, de továbbadja. Elhiszem, hogy kikivánkozik belőled, akkor inkább mondd el egy idegennek, aki nem ismer.pl itt is kiírhatod magadból
38/39 anonim válasza:
Kétszínű embernek soha semmi bizalmasat mert az ilyen dolgokat tovább adjàk .Nem foglalkozik azzal hogy neked ez fontos meg bizalmas dolog. Legközelebb okosabb leszel.
39/39 anonim válasza:
37.: Ez így hülyeség. Lehet, hogy te ilyen emberekkel vagy körülvéve, de van, aki semmit nem ad tovább senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!