Egy kétszínű, megbízhatatlan embernek beszéltem ki a családom, mert azok is csak bántani tudnak. Mit tegyek? Vajon továbbadja másoknak, amiket elmondtam neki?
Nagyon mar a bűntudat....onygilkossagon gondolkodom.
Soha nem beszéltem ki az itthoni bajokat, de most valahogy minden kijött belőlem....és pont egy semmirevalo embernek panaszkodtam.
Utál a család emiatt. Mit tegyek? Lesz egyszer még jó?
#1 próbáltam, egyszer meghallgattak, utána nem változott semmi...jöttek újabb veszekedesek...megint jó lett volna megbeszélni, de már végig se hallgattak.
Bűntudatom van, de pl mindkét tesomrol tudom, meg anyumrol is biztos vagyok benne, hogy szidott már a hátam mögött...aztán most telt be a pohár, életemben egyszer sem beszéltem itthoni dolgokról senkinek, most minden kijött belőlem:(
Csak fény derült erre, és jönnek ezzel a szöveggel, hogy mindent nekünk koszonhetsz, elárultál.
Voltatok már ilyen helyzetben??:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!