Egy kétszínű, megbízhatatlan embernek beszéltem ki a családom, mert azok is csak bántani tudnak. Mit tegyek? Vajon továbbadja másoknak, amiket elmondtam neki?
Nagyon mar a bűntudat....onygilkossagon gondolkodom.
Soha nem beszéltem ki az itthoni bajokat, de most valahogy minden kijött belőlem....és pont egy semmirevalo embernek panaszkodtam.
Utál a család emiatt. Mit tegyek? Lesz egyszer még jó?
"úgy érzem, hogy engem szeret a legkevésbé a gyerekei közül, és emiatt voltam olyan sértett, mondtam nagyon alja dolgokat"
Sértettségből a hátuk mögött nem volt szép, de már nem lehet visszacsinálni. Kérj tőlük elnézést, és magadnak is bocsáss meg.
Jó, innen próbáld továbbgondolni, hogy akkor mi lesz a következmény. Meg tudsz ezzel birkózni? Próbáld lejátszani a következőket, gyártsd lehetséges párbeszédeket. Kiderülhet, nem is olyan szörnyű, mint amennyire félsz. Latolgass esélyeket. Ha pedig ez a racionalizálás még erősít is a félelmeiden, akkor onnan folytasd a továbbgondolás, hogy mi lehet a helyzet feloldása. Remélem, nem az öngyilkosság. Valamerre biztos el tudsz mozdulni.
Mi a szégyen oka? Ezt ki tudod bontani?
Van olyan érdekes az egész sztori másoknak, hogy erről beszéljenek szerinted? Már hogy attól félsz, hogy az osztálytársaid kidumálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!