Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon megbántottam a nővérem...

Nagyon megbántottam a nővérem azzak hogy nem szavaztam, azóta szóba se áll velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nővérem nagyon haragszik rám, mert nem mentem el szavazni. Én szóltam előre már nagyon régen, hogy nem szeretnék elmenni szavazni, de az utolsó pillanatig hitt abban, mégis el fogok menni. Nem tettem. Azért nem mentem el, mert nem szeretem a politikát és nem szerettem volna a nevem adni a kirekesztésekkel és lejárató kampányokkal teli, propagandáktól hemzsegő szavazáshoz.

Vasárnap óta nem beszél velem a nővérem. Azt mondta vasárnap:

"Mélységesen csalódtam benned Bianka. Nagyon nagy felelőtlenség nem élni a szavazati joggal. Téged nem érdekel a jövő. Szégyeld magad. Nem szeretnék beszélni veled többé."

Mit tegyek? A nővérem már évek óta elköltözött otthonról és vasárnap óta nem hajlandó beszélni velem. Elvesztettem őt? Nem áll velem szóba többé? Vagy időveo megnyugszik?

2022. ápr. 6. 15:48
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
15%
Na mert mégis mi lesz a difit ha érvénytelen szavazatot ad le vagy egyszerűen el sem megy, az eredménybe nem fog osztani vagy szorozni így se ugy se, csak a saját idejét fecsérelte.
2022. ápr. 7. 15:18
 42/49 anonim ***** válasza:
38%

Erről beszélek, aki nem megy szavazni az úgy gondolja hogy időfecsérlés a véleményét kifejezni.

Joga van hozzá bárkinek (bár én támogatnám a kötelező szavazást, ami néhány országban van), de el kell fogadni hogy másoknak meg nem szimpatikus az ilyen teszetoszaság és fogalmatlanság. :)

Összefoglalva a kérdezőnek joga van nem szavazni, a tesójának meg joga van megbántódni ezen, ennyi.

2022. ápr. 7. 15:26
 43/49 anonim ***** válasza:
49%
(kiegészítés: az meg vicces, hogy kiemeltél egyetlen egy lehetőséget a felsorolásból és csak abba kötöttél bele. :D )
2022. ápr. 7. 15:27
 44/49 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a fő kérdés hogy MIÉRT nem ment szavazni. Ha csak azért mert úgyis lesz valahogy vagy mert egyik párt se szimpatikus akkor azzal én se értek egyet. Mert mindig van kisebb rossz. Akkor tessék arra szavazni. Egyik oldal se tökéletes.

Ha viszont egy olyan fiatal aki éppen 18 és halvány fogalma sincs a politikáról, de szó szerint semmi akkor megértem. Mert úgyis csak arra fog szavazni amire a szülei mondják. Ez olyan mintha a szüleinek 2 szavazatuk lenne.

"Azért nem mentem el, mert nem szeretem a politikát és nem szerettem volna a nevem adni a kirekesztésekkel és lejárató kampányokkal teli, propagandáktól hemzsegő szavazáshoz."

Kérdező ezzel kapcsolatban még az a véleményem higy a választás előtti kampányok a propagadárol szólnak és a lejáratásokról. Így versenyeznek választáskor. De nem ez a lényeg hanem az hogy te mit akarsz és amit te akarsz azt bizinyos párt is akarja-e.

2022. ápr. 7. 15:33
 45/49 anonim ***** válasza:
27%
42: Látom nem sikerült megfogni a lényeget: Nem megy el simán nem lesz szavazat, marad az x mennyiségű érvényes szavazat. Elmegy szavaz egy érvénytelent, simán megint marad az x mennyiségű érvényes szavazat. Az egyedüli differencia hogy egyik esetben az idejét se fecsérelte a másik esetben meg fecsérelte az idejét, de a végeredmény szempontjából mindegy....
2022. ápr. 7. 16:13
 46/49 anonim ***** válasza:
71%

Mint írtam, joga van lustának lenni bárkinek. Kifogásokat keresni is jogában áll, bár nem értem miért szükséges. :)

2022. ápr. 7. 16:24
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
45 igen joga van nem szavazni. Viszont a rossz helyzet miatt hisztizni nincs, ha nem ment el szavazni
2022. ápr. 7. 18:29
 48/49 anonim ***** válasza:
73%
Az nem lustaság, hogy simán nem érdekli és nem ment el. Az, hogy elmegy és csinál egy érvénytelent, az sima időpazarlás már.
2022. ápr. 7. 21:35
 49/49 anonim ***** válasza:
72%
Valszeg vmi fanatikus politikai elmebeteg a nővér. Majd megnyugszik idővel.
2022. ápr. 12. 03:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!